2777
2789
عنوان

آسم کودکان

102 بازدید | 29 پست

پسرم4سال ونیمشه ازاول سال سرفه داره فعالیت میکنه ب سرفه میفته دوتادکتربردم گفتن آسم کودکانه پودرمونته لوکاست داده و نئوتادین و چرک خشک کن  واسپری دکترقبلی هم اینو داد تا داروهاش و قطع کردم دوباره سرفه کرد بوده کسی ک بچش آسم کودکان داشته باشه و خوب بشه؟ من اندازه ده سال پیرشدم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش بزرگتر بشه کم میشه 

مونته لوکاست رو شبا قبل خواب بده راحت تنفس کنه تو خواب 

اسپری رو‌ مرتب سر ساعت ۲ پاف بزن رفته رفته  کم کن 

یعنی سه روز اول سه پاف 

سه روز دوم ۲ پاف

س روز سوم فقط شبا 

بعد قطع کن تا وقت حمله

کاربری قطع دسترسی~

با بزرگتر شدن خیلی بهتر میشه. پسر من از ۲٫۵ سالگی شروع شد. الان که ۱۷ سالشه خیلی بهتره. ولی با کوچکت ...

پس همیشه باهاشونه درسته؟ من چقدر خودمو زدم و گریه کردم

آسم کودکان درمان داره ولی نباید داروش سرخود قطع کنی حتما تحت نظر دکتر باشین 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نگران نباش بزرگتر بشه کم میشه مونته لوکاست رو شبا قبل خواب بده راحت تنفس کنه تو خواب اسپری رو‌ مرتب ...

توخواب ی سرفه هم نداره 

تااخرعمرباهاشونه؟ من خیلی خودمو زدم وگریه کردم

اگر دیدی اسم آلرژی بالا گرفت و آروم نشد در هنگام خاص ببر اورژانس بخور وصل میکنن اوکی میشه 

ببین درواقع این آسم کودکان نداریم 

فوق تخصص ریه گفت

گفت همون آسمه ولی  وقتی بچه ها میگیرین میگن کودکان حالا برا بعضیا حاد میشه بعضیا کنترل میشه

ولی در کل از ۷ سال ب بعد کمی بهتره اما همیشه هست

کاربری قطع دسترسی~

پس همیشه باهاشونه درسته؟ من چقدر خودمو زدم و گریه کردم

این که چیزی نیست این کارا چیه میکنی عزیزم،برو خداروشکر کن بچه ات سالمه مریضی لاعلاج نداره برا یه سرفه کشت و کشتار راه انداختی برو زندگیت بکن و خوش باش