2777
2789

اگه غمی داری که به کسی نمیتونی بگی به من بگو منکه نمیشناسمت شاید بتونم بدون قضاوت ارومت کنم🫶🏻😊

اگر در درس عربی مشکلی دارید درخدمتم

همینجا بگم؟

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از استرس دارم جون میدم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

الهی فدات شم چقدر تو مهربونی سیسی جونمم🥹🤍خداروشکر میگذره زندگیمون مشکلی غمی هر چی ک هم باشه خدا هس نگران نیستیم الحمدالله 🌼💞

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

الهی فدات شم چقدر تو مهربونی سیسی جونمم🥹🤍خداروشکر میگذره زندگیمون مشکلی غمی هر چی ک هم باشه خدا هس ...

خدا انشاءالله همیشه حواسش بهت باشه و غمات رو باعث شادی بزرگ قرار بده

شوهرم چک برگشتی صدوپنجاه میلیونی داره دوهفته بهش فرصت دادن شکایت ایمان کردن بعد دوهفته میان می‌گیرنش ...

خدانکنه دورت بگردم خیلی سخته که ببینی عزیزت رو سر مال دنیا میبرن میدونم ناراحتی استرس داری و قلبت مثل قلب گنجشک میتپه اما امیدت رو از دست نده گاهی به مو میرسه اما پاره نمیشه خدا حواسش به بندش هست به حضرت زهرا و عشقش به علی قسمش بده که شفاعتت رو پیش خدا کنه❤️❤️🫶🏻

عزیزم واقعا اگه من پول داشتم بجون خودم قسم کمکت میکردم اما ... خلاصه که منم وضعم خوب نیست 

خدانکنه دورت بگردم خیلی سخته که ببینی عزیزت رو سر مال دنیا میبرن میدونم ناراحتی استرس داری و قلبت مث ...

میگم ینی اینروزام تموم میشه خدا حواسش ب ماهم هی ازبچگیم بزرگم خیری ندیدم توبهترین سنم دارم نابودمیشم