2777
2789
عنوان

بیایید قضاوت کنید شما دوستان

155 بازدید | 14 پست

پسره گفت من نمیتونم خوشبختت کنم یهویی 

و اگه میخای باهم باشیم تا وقتی ازدواج میکنی ..

واقعا پیش خودش چی فک کرده بود اینکه عمرمر سر راه اوردم

چقد بی احساس...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راه جدید برای اینکه پیشاپیش بگن قصدشون ازدواج نیست 

متاسفم🫤 

حالا انگار چقدر خاص هستن 🫤

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

چند وقته با همید

۵ سال...

برام عجیبه تا قبل عید میگفت اگه دوس داری ازدواج کردیم پاره وقت میتونی کار کنی 

بهو چی شد

گفت حس میکنم حالم انقد خوب نیست ک بخام و بتونم کسی دیگه دو خوشبخت کنم 

منم گفتم جرا هز اول نگعتی اشغال

۵ سال...برام عجیبه تا قبل عید میگفت اگه دوس داری ازدواج کردیم پاره وقت میتونی کار کنی بهو چی شدگفت ح ...

چقد بیشعوره 

معلومه ک هدفی نداشته از رابطه فقط سرگرمی 

اگ یهو اینو گفته ازش دلیلشو بپرس 

چقد بیشعوره معلومه ک هدفی نداشته از رابطه فقط سرگرمی اگ یهو اینو گفته ازش دلیلشو بپرس

گفتم چرا ؟؟؟

میگفت حالم خوب نیست ... گفتم اشغال بعد ۵ سال باید بگی . وقتی ب زور خودتو جا کردی تو زندگی من ؟  باورت نمیشه به منی گفت دیگه بهم‌پیام نده ک خدا ساهده هیچوقت پیگیرش نبودم همیشه اون میامد... بهم‌گفت شماره مو پاک کن... آی دی تلگرام شم مخفی کرد و شماره سو ک دیگه پیج تلگرام شو پیدا نکنم

گفتم چرا ؟؟؟میگفت حالم خوب نیست ... گفتم اشغال بعد ۵ سال باید بگی . وقتی ب زور خودتو جا کردی تو زندگ ...

شاید یا حالش خوب نیست و  حال بدشو رو رابطه هم میخاد پیاده کنه و یا اینکه کسی اومده تو زندگیش و یا اینکه تو این وضعیت جا زده

شاید یا حالش خوب نیست و حال بدشو رو رابطه هم میخاد پیاده کنه و یا اینکه کسی اومده تو زندگیش و یا ای ...

باور کن همیشه التماس میکرد حتی بعضی وفتها باهام حرف بزنه .

چند وقت پیش م‌گفتم‌چرا من باید ب تو اعتماد کنم گعت اعتناد کن چون دوست دارم... هیچوقت انقد تند و رکیک و بد باهام این چند سال حرف نزده بود .پرهای خودم ریخت