2777
2789

مثل اینکه اول شماره خودمو بهش داده بودن زنگ زد به من بعد گفت برای امر خیر زنگ زدیم اگه قصد ازدواج داری شماره مادرت رو بهم بده بعد بهشون گفتم شما از طرف کی زنگ زدید بعد هی می پیچوند نمی گفت گفتمش من تا ندونم خب نمیشه که شماره مادرمو بهتون بدم بعد دیگه گفت شماره مادرمو بهش دادم زنگ زد به مادرم بعد مادرم ازش پرسید شما کی هستید و این حرف ها باز زنه هی میپیچوند مثلا مادرم گفتش پسرتون چند سالشه به زور گفت چند سالشه هی می گفت اول باید بیایم خونتون بعد مادرم گفتش خب باشه اجازه بدید مشورت کنم زنگ میزنم بعد پسر عمو مادرم فوت کرد مراسمش خونه پدربزرگم برگزار شد دیگه درگیر مراسم بودیم تا بعد چهار روز مادرم زنگ زد بهشون بهش گفت ما مراسم داشتیم بهتون گفتم خبری بهتون میدم گفتم منتظرید بعد حالا زنه گفت اینجوری با لحن آهاان شما همونایید انگار که مثلاً یادش رفته بعد مادرم گفتش بله اگه میخواستید بیاید میتونید بیاید بعد گفت ی مشورت با پدر خانواده داشته باشم بعد برای وقت دیدن خبری بهتون میدم مادرمو گفتم اگه زنگ زدن بهشون بگو نه حس کردم ی جوری هستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذارید بیان

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شبیه اون دسته از خواستگارا بودن که روزی سه جا میرن خواستگاری

بخدا اصلا اطلاعات نمی داد خب مثلا شاید پسرت بیست سال از من بزرگتر باشه خب بگو چند سالشه که ما هم بدونیم که بهتون بگیم بیاین 

یجوری رفتار کرده انگار شما خاستگاری کردین نه اونا😐😂

آره مثلا میگه مشورت کنم با آقامون بعد برای وقت دیدن خبری بهتون میدم مگه قبلش برای زنگ زدن مشورت نکرده بودی که حالا مشورت میخوای کنی 

بخدا اصلا اطلاعات نمی داد خب مثلا شاید پسرت بیست سال از من بزرگتر باشه خب بگو چند سالشه که ما هم بدو ...

وقتی اینجور بود هون اول بگو تا معرفی نکنین به مادرم اطلاع نمیدم بعد قطع میکردی اگر کمی دقت کنیم تابلوعه که کدوم آدما رو ارزش اجازه دادن به آشنایی رو داره یا نه

اصلا بدرد نمیخوره قبول نکن که بیان اگر آدم رواراستی باشه تو همون تو تلفن معرفی می‌کرد ما کی هستیم و ...

تازه من فکر کنم شوهرش منو معرفی کرده بود آخه شوهرش تو دانشگاه هم کلاسمون بود اون موقع که بهش گفتم از طرف کی زنگ زدی گفت آقای فلانی که احتمال میدم شوهرش باشه حس میکنم چون فهمید ما تو محله ای زندگی میکنیم که از اونا پایین تره یجوری شدن 

بخدا اصلا اطلاعات نمی داد خب مثلا شاید پسرت بیست سال از من بزرگتر باشه خب بگو چند سالشه که ما هم بدو ...

این اگه میومد هم پسرشو نمیاورد

میومد تورو دید میزد موزشو میخورد میرفت 

بدم میاد از اینجور ننه‌ها

اصلا اجازه ندین بیان 

زنگ که زد 

بگید منصرف شدیم

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷