2777
2789

اصلا تو شوک بودم یکم طول کشید ب خودم بیام بعدشم ک نگاه کردم کسی نبود از یه ساختمون انگار کسی ریخت چه حرومزاده هایی پیدا میشنا عصبی ام ک نتونستم کاری کنم 

حتما بچه بودن داشتن شیطنت میکردن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار این اتفاق واسه دوسته منم افتاد

من پشت سرش بودم خدااااا اون روز غش کردم از خنده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ی بار یکی از پسرای فامیل ک دو سه سال بزرگتره آب معدنی رو از بالای ساختمون روم خالی کرددقیقا منم شوک ...

کاش به اب معدنی بود یه لگن اب بود کل هیکلم خیس شد تازه داشتم میرفتم مصاحبه کاری خیر سرم 😂

😂😂😂😂😂 وای خیلی زیاد ریختن قشنگ انگار یه لگن پر بود

عزیزززززم😂😂

رفیق من داشت میرفت منم چند قدم پشت سرش بودم یادمه دوم راهنمایی بودیم داشتیم از مدرسه میرفتیم خونه  قشنگ داشتم میدیدم یهو کلی اب خالی شد روش😂😂😂😂یه ساختمون نیمه کاره بود یه آقای میانسال  و یه پسر جوون داشتن کار میکردن نمیدونم اون اب چی بود که یهو خالی کردن بیرون😂😂😂😂

خدا یاد اون روز افتادم یادش بخیر

البته بعدش معذرت خواهی هم کردن حالا خودشون هم خندشون میگرفت به زور جلوی خودشونو گرفته بودن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین