2777
2789

منبع حرفت چیه؟

آنفولانزا و سرماخوردگی از هزاران سال پیش بوده و هست

هر ویروسی که کرونا نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منبع حرفت چیه؟آنفولانزا و سرماخوردگی از هزاران سال پیش بوده و هستهر ویروسی که کرونا نیست

میگه که حس بویایی و چشایی شون رو از دست دادن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

قبلشم انفولانزا میگرفتیم همین میشد دیگه

یادتون نیست؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم مریض شدم رفتم دکتر گفت انفولانزاست

عزیزم کرونا دیگه ضعیف شده چون همه گرفتن ی دور ویروس ضعیف عمل میکنه دیگه کشنده نیست ک

مثل همون سرماخوردگیه فقط اسمش متفاوته

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

وای خدای من چه اتفاق تازه ای!!!!!😐همیشه همین بوده دیگه، یا یه جا رفته رو هوا یه شبه یا از بیماری ملت مردن ، (البته ای انگار ضعیف شدس کشنده نیس)ای کاش با کرونای اولی میمردم راحت میشدم 

من سرما هم میخورم بویایی و چشاییمو از دست میدم،همبشه همین بودم، حتی قبل کرونا، دلیل نمیشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منبع حرفت چیه؟آنفولانزا و سرماخوردگی از هزاران سال پیش بوده و هستهر ویروسی که کرونا نیست

چون بویایی و چشایی ام رو کامل از دست دادم 

و این علامت کروناس

یعنی هیچی از مزه هیچی نمی فهمم انگار لاستیک تو دهنمه دارم می خورم یا غذا میذارم رو گاز می سوزه مطلقا یک ذره از بوش نمی فهمم 

بخور پیاز دادم تو حلقم بود هیچی از بوی پیاز نفهمیدم 

پارسالم مریض شدم شدید ولی دیگه بویایی چشایی ام رو از دست ندادم اینطور 

💪

ادامه حرف شما درسته از بینم نمیره و فقط از همه گیری خارج شده 

در ادامه حرف استارتر  خطاب یه شما 

قطع بویایی چشایی صد به یقین طبق نظر پزشک کروناس

کاربری قطع دسترسی~