2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باید همین کارو کنم فک کنم🤣

بابا کار کجا بوده بعدش میفهمم دختری و دانشجو و بی پول و خوشگل هزارتا هزارتا درخواست خوب و بد دادن اشغال ها ، خدا زنده نگه داره بابام رو عشقمه

بابا کار کجا بوده بعدش میفهمم دختری و دانشجو و بی پول و خوشگل هزارتا هزارتا درخواست خوب و بد دادن اش ...

ای بابا

خب نمیشه که هیچ کاری نکرد

یسریا میرن مشاور میشن ک من خوشم نمیاد

کارش زیاد پولش کم ، من خیلی فکر کردم فروشندگی بوتیک زنانه بد نیست برای یه شیفت اونم کم پول ه

خب من اگه برم دانشگاه باید برم ی شهر دور احتمالا ک جایی رو نمیشناسم

کارای تینترنتی بهترن بنظرم

خب من اگه برم دانشگاه باید برم ی شهر دور احتمالا ک جایی رو نمیشناسمکارای تینترنتی بهترن بنظرم

بهترن و اسونتر ولی احتمال اینکه پولتو بدن یا ندن هم هست برای کار وقت میزاری باید مطمعن باشی از پرداخت پول وگرنه نابود میشی

ترید عالیه هم هرجای دنیا باشی میتونی پول در بیاری هم تو خونه فقط باید اموزش درست ببینی من خودم اشتباه زیاد داشتم اما بلاخره به درامد رسیدم اونم با اموزش درست و خب اشتباهم اینجا بود که پول دوره دادم درحالی که اموزش درست رایگان داخل یوتیوب بود چنل IR_TRADE منو به درامد رسوند ویدیو هاش استراتژی های واقعا گاربردی و عالیه