2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی بچه ها این الان حلاله

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 107 پست
شهید رئیسی، اجاره نشین بودهروقت پول خرید خونه دستش میومد، میداد به کسی دیگه که خونه نداره. کشور ما ه ...

ولی مثلا من منظورم اختلاس گر هاست و افرادی ک با اختلاس گر کاری نمیکنن 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مطمئنی همون سایتی که سفارش دادی حتما محل گزارش داره اونجا بگو انگار بجای روغن مثلا دوغ اورده باش ...

و از مغازه قیمتشو چک کن و اگه نهایتا قرار شد پول بریزی فقط به همون سایت بریز و شخصی نریز

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ولی مثلا من منظورم اختلاس گر هاست و افرادی ک با اختلاس گر کاری نمیکنن

میدونم عزیزم منظورتون اوناس

منظورم اینه همه جور مسئول و آدمی تو کشور ما هست حتی خیلی خیلی خوباش

همین شهید رحمتی استاندار آذربایجان شرقی که شهید شد یه آدمی بود تو پاکی و کاری بودن کم نظیر بود

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
میدونم عزیزم منظورتون اوناسمنظورم اینه همه جور مسئول و آدمی تو کشور ما هست حتی خیلی خیلی خوباشهمین ش ...

دقیقا با شما موافقم

کاش مملکت کلا دست امثال ایشون بود

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

ما به تفاوت رو کجا بریزم؟ نه شماره کارت دارم نه شماره تماس. سفارش اینترنتی بوده. شماره پشتیبانی رو ف ...

سفارش اینترنتیا شماره دارن زنگ بزن بگو شماره کارت میخام برام یه محصولی رو بزرگتر از چیزی که میخاستم آوردین میخام ما به تفاوتشو کارت به کارت کنم

اگرم نزدیکه برو کارت بکش

اگه مطمئنی همون سایتی که سفارش دادی حتما محل گزارش داره اونجا بگو انگار بجای روغن مثلا دوغ اورده باش ...

سآیت نیست. اپلیکیشن اوکالاس. زنگ زدم پشتیانی پس بدم. علت مرجوعی کالا رو گفتم. اونم اینجوری جواب دادم

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
همون جور که اصرار به حق الناس دین داری برو ی خورده احادیث دین رو درباره خوش اخلاقی و رفتار و بیان بخ ...

چرا همه جا بحث مذهبی میندازی و توهین میکنی؟

اعتقاد داری باشه، نداری هم باشه، دعوا کردنت با بقیه چیه؟

چرا نمیذارین تو یه تاپیک دعوا نباشه؟

البته از دوستات یاد گرفتی از هم گروهیات که سر کاربرای بدبخت میریزن

بیچاره اومد یه سوال بپرسه خجالت نمیکشین ریختین وسط دعوا میکنین؟ بابا یکم شخصیت داشته باشین زشته بابا زشته

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸