2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی بچه ها این الان حلاله

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 107 پست
خیلیم ربط داشت هیچ دینی بیشتر از اسلام به حق الناس بها نداده

انسانیت داشته باشی فرقی نمیکنه چه دین و مذهبی باشی چون وجدان داری تو ذاته

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اون پرسنل بوده از طرف خودش گفته مابه تفاوتش حساب کن بهشون بده بگو اینجوری از گلوم پایین نمیره

سفارس اینترنتیه. مابه‌التفاوت رو کجا بریزم؟ شماره کارت ندارم که

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
من مذهبی نیستم ولی برام این اتفاق بیوفته استفاده نمیکنم تا برم ما به تفاوتشو پرداخت کنم

منم مثل شما بابت سفارش غذا شد .

بخاطر دیر کرد وجه عودت داده شد .یک ساعت بعد پیک رستوران غذارو اورد و‌گفت مدیریت بابت عذر خواهی فرستاده

برو بابا

همون جور که اصرار به حق الناس دین داری برو ی خورده احادیث دین رو درباره خوش اخلاقی و رفتار و بیان بخون شاید بدردت خورد😉

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

اره زدم کلیم تو اینستا گشتم پیجی چیزی پیدا کنم💔اسنپ بگیرم همون نزدیکی بگم بره مغازش با طرف حرف بزنه ...

شاید قبول کنن عزیزم

اره زدم کلیم تو اینستا گشتم پیجی چیزی پیدا کنم💔اسنپ بگیرم همون نزدیکی بگم بره مغازش با طرف حرف بزنه ...

همون موقع که میگی کار داری برو عزیزم

اگه رسید داشتی هم دور ننداز.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کاش مسئولین کشور مون هم مثل شما بودن

شهید رئیسی، اجاره نشین بود

هروقت پول خرید خونه دستش میومد، میداد به کسی دیگه که خونه نداره. کشور ما همه جور مسئولی داشته و داره

منتها ما خبر نداریم

مثل شهید باکری که استاندار ارومیه بود سیل اومد رفت خونه یه خانم مسن کار کرد خودش و کمکش کرد چون خونش آب شده بود، موقع برگشتن خانمه گفت خدا خیرت بده پسرم کاش استاندارمونم مثل تو بود مسئولیت پذیر بود

خیلیا حلال اندر حلال زندگی میکنن، منتها زندگیشون رسانه ای نمیشه، بی سر و صدا کار میکنن بی سر و صدا هم میرن

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
من مذهبی نیستم ولی برام این اتفاق بیوفته استفاده نمیکنم تا برم ما به تفاوتشو پرداخت کنم

ما به تفاوت رو کجا بریزم؟ نه شماره کارت دارم نه شماره تماس. سفارش اینترنتی بوده. شماره پشتیبانی رو فقط گیر آوردم

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
منم مثل شما بابت سفارش غذا شد .بخاطر دیر کرد وجه عودت داده شد .یک ساعت بعد پیک رستوران غذارو اورد و‌ ...

بعضیا خیلی راحت میگیرن براشونم مهم نیست

من حتا با دوستام میرم کافه اونا حساب میکنن تا از در کافه میایم بیرون براشون کارت به کارت میکنم چون همینا دِین به گردن آدم

همین بوده اما کوچیک

اگه مطمئنی همون سایتی که سفارش دادی حتما محل گزارش داره اونجا بگو انگار بجای روغن مثلا دوغ اورده باشن چون الکی نمیشه کسی بگه حله و راحت باش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .