2777
2789
عنوان

خانمای کد بانو فسنجون بیاید

146 بازدید | 29 پست

سلام خانما 

شما خیلی فسنجون رو شیرین میکنید؟ چاشنی چیا بهش می‌زنید؟ با شکر شیرین میکنید؟ بعد بهش رب انار چقدر می‌زنید میشه کمکم کنید تقریبا برای ۳ نفره

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رب انار ملس و یه کم شکر

شوهرم شیرین دوس داره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

برای ۳ نفر ۲۰۰ گرم گردو بزار ۴۰۰ گرم گوشت ۴۰۰ گرم پیاز  من پیازو رنده میکنم خوووووووب تفت میدم بعدم گوشتو خوب توش تفت میدم بعدم گردو آسیاب شده رو اضافه میکنم کمی خیلییییییییی کم تفت بخوره ولی مواظب باش گردو زود میسوزه بعدش  آب میزارم ۳ ساعت ک پخت گوشتشو ریش ریش میکنم همون موقع رب انار و شکر اضافه میکنم ۱ ساعت آخرم کمی زعفرون دم شده میزارم عالیییی میشه فسجونام معروفه