من شینیون رفتم هرجا میرم برای دستیاری قبولم نمیکنن دیگه اشکم دراومده از نااميدي
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم از آرایشگاه های کوچیک محلی شروع کن ؟ دورش خوب بود برات خوب یاد گرفته آیی ؟ خرید وسایلش خیلی هز ...
وسایلش واقعا گرونه چون باید همه چی حرفه ای و مارک خوب باشه کلاس هاشم دو دوره پشت سرهم رفتم چون دوره اول هیچی یاد نگرفتم
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤