2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه طبیعی چیه؟ 

افتادگی رحم

مثانه 

و گشادی واژن میاره

بخیه ها رو هم که خوب نمیزنن

باعث نازکی لایه ی بین واژن و رکتوم میشه و در نهایت رکتوسل ایجاد میشع

( یه شبه ایجاد نمیشه ها! بعد از زایمان طبیعی و کمی افزایش وزن و رعایت نکردن همه ی اینا به مرور میاد)

الان من بخاطر همه ی اینا دکتر گفته ۴۰ تومن میگیرم درسا میکنم افتادگی رحم و مثانه و رکتوسل و.‌‌.. ندارمم

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
آخه طبیعی چیه؟ افتادگی رحممثانه و گشادی واژن میارهبخیه ها رو هم که خوب نمیزننباعث نازکی لایه ی بین و ...

همه ی اینا+ اسیب روحی روانی و استرسی ک به ادم وارد میشه 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

وا چرا؟ میگن رحم امکان داره پاره بشه چ کاریه

چون بچش خیلی ریز بود و ایشون موقع سزارین خیلی درد کشیده بود ترجیحش طبیعی بود خودش که خیلی از طبیعی بیشتر راضیه میگه دردس که تورسزارین کشیده با طبیعی قابل مقایسه نبوده ...بر عکس خودم من برعکسش بودم