یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم اذیتی ولی به مادرت محبت کن شاید اونم خسته یا افسرده است هرچی تنش توی خونه بیشتر بشه همه ی اعضای خانواده ناراحت و اذیت میشن. پاشو برو بوسش کن ازش معذرت خواهی کن بگو منظوری نداشتی
دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
خودتو بذار جای مامانت. نمیخوام قضاوت کنم ولی با این حال و حوصله ای که تو داری انگار رفتار مامانت هم تقصیر خودته. بچه که نیستی بزرگی...یه ذره فکر کن ببین چی ناراحتش میکنه بخاطر راحتی اعصاب خودتم که شده از دعوا و تنش دوری کن تا شر بخوابه. کتک کاری هم شد راه حل؟ بفرما الان همدیگه رو زدین چیزی تغییر کرد؟ حالتون بهتر شد؟ چه دفاعی مگه با دشمنت داری می جنگی؟
دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اول اینکه خدا مادرت و نگه داره برات ولی قوربون خدا برم من ک همه جوره هوای مادرمو داشتم ی بار صدامو بلند نکردم ازم گرفتش اون وقت ادمایی ک لیاقت مادر و ندارن مادر دارن