2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا مامانم

123 بازدید | 15 پست

مامانم یه مدتیه خیلی تند باهام حرف میزنه هرچی میشه تهدید میکنه میگه فلانت میکنم و فلان جور میزنمتا همچین رفتاری نکنی تاحالا نزده منو چند بار زده انگشت شمار الان گفت کم با خاهرت کل کل کن منم امتحان دارم سردرد شدم گفتم میخواستی بچه نیاری جیغ زد سرم گفت غلط کردی اینجور گفتی میزنمتاااا منم گفتم بیا بزن هردومون همو کتک زدیم الان فک کنم داره گریه میکنه بابامم کلی فحشم داد الان تقصیر منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم اذیتی ولی به مادرت محبت کن شاید اونم خسته یا افسرده است هرچی تنش توی خونه بیشتر بشه همه ی اعضای خانواده ناراحت و اذیت میشن. پاشو برو بوسش کن ازش معذرت خواهی کن بگو منظوری نداشتی 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اون اشکالی نداره منو بزنه ولی من نباید اونو بزنم؟

آخه مگه بچه پدر و مادر رو میزنه؟ اصلأ اون بد، به عقل خودت رجوع کن.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ای ریدم تو عقلی ک میگه از خودم دفاع نکنم

خودتو بذار جای مامانت. نمیخوام قضاوت کنم ولی با این حال و حوصله ای که تو داری انگار رفتار مامانت هم تقصیر خودته. بچه که نیستی بزرگی...یه ذره فکر کن ببین چی ناراحتش میکنه بخاطر راحتی اعصاب خودتم که شده از دعوا و تنش دوری کن تا شر بخوابه. کتک کاری هم شد راه حل؟ بفرما الان همدیگه رو زدین چیزی تغییر کرد؟ حالتون بهتر شد؟ چه دفاعی مگه با دشمنت داری می جنگی؟ 

/:

واقعا بعضی وقتا دلم مییسوزه 

اول اینکه خدا مادرت و نگه داره برات ولی قوربون خدا برم من ک همه جوره هوای مادرمو داشتم ی بار صدامو بلند نکردم ازم گرفتش اون وقت ادمایی ک لیاقت مادر و ندارن مادر دارن