2777
2789

میخاممممم از اینا اخههههه

از کجا بیارم الان منننن

لااقل عروسکی بودن داشتمشون یا واقعی بودن جایی میفروختن میخریدمم😭🥺

خیلی گوگولی ان خببب

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

فکر نکنم واقعی باشن 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعی هستن 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

واقعیه  کیک و شیرینی روشم  خامه و میوه ست  

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
چطوری تونستی دقیق ببینی چی ب چیه!!

چییی

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

فکر نکنم واقعی باشن

🥺🥺😭

فففعککک نننننکنممم

اخهههه😭😭

تارت میوه هست اون گردا ، واقعیه اینا

واقعاا؟ 

کجا میفروشننن

🥺🥺😭

نیستن غصه نخور🥺😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖