2777
2789
عنوان

بهتره همو اذیت نکنیم

120 بازدید | 10 پست

معلوم نیست تا چه مدت دیگه زنده ام

بعد از مرگم هیچکدوم از اموالی رو که به دست اوردم نمیتونم با خودم ببرم

مرگ اتفاق اجتناب ناپذیریه نمیتونم بهش بگم که صبر کنه تا من بگم بعد بیاد سراغم

اگر تا زنده ایم بهم بدی نکنیم اگر دل همو نشکنیم مواظب حرفا و رفتاراموت باشیم وجدان داشته باشیم گاهی رک باشیم و ادمارو الکی معطل نکنیم دنیا برامون قشنگ تر نمیشه؟

ادمارو زخم زبونا و دل شکستنا و حرص خوردنا از پا در میارن 🙂مواظب هم باشیم 

همه حق دارن شاد و اروم زندگی کنن ادمای سمی نباشیم 

مثل اونایی نشیم که بهمون ظلم کردن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

خیلی خوبه 

ولی هر کی نصیحتی میکنه اول دقت کنیم ببینیم واقعا خودش به اون نصیحتش عمل میکنه یا فقط زبونبازی و ادابازی و گول زدن بقیس 

شمارو نمیگم ولی کلا هر شخصی نصیحتی کرد اول باید خودش عمل کنه وگرنه اصلا حرفشو قبول نمیکنم حتی فکر میکنم قصد و هدفی داره 

اینو همیشه مدیرمون که یکی از موفقترین افراد استان بود میگفت 

بعضیا ففط میخوان بقیه خوب باشن خودشون نه !

خیلی خوبه ولی هر کی نصیحتی میکنه اول دقت کنیم ببینیم واقعا خودش به اون نصیحتش عمل میکنه یا فقط زبونب ...

اره واقعا دقیقا همینه منم مشکلاتی دارم که از بچگی بخاطر هزارتا چیز روم مونده و گاهی منم بقیه رو اذیت میکنم یوقتایی بوده فهمیدم که چقدر دارم شبیه اونایی میشم که قبلا میگفتم ادمای سمی ای هستن سعی کردم خودمو عوض کنم  تا بیشتر شبیه اونا نشم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا دقیقا همینه منم مشکلاتی دارم که از بچگی بخاطر هزارتا چیز روم مونده و گاهی منم بقیه رو اذیت ...

هروقت کسی نصیحتت کرد اول دقت کن خودش با حرفاش عمل میکنه یا قصد و نیتی از این کار داره 

مثلا یکی از همکارای اقا همیشه دم از کمک و احترام به پدر مادر میگه ولی خودش سال به سال نمیره شهرشون به پدرش سر بزنه وقتی ازش میپرسیم میگه ادما با حرفای خوب زود خر میشن و وجه ادم بالا میره وقتی حرفای شعاری بزنی حتی بهش عمل نکنی 

بخاطر همین حرف و عمل باید یکی باشه حرف خالی فقط نمایشه 

اره واقعا دقیقا همینه منم مشکلاتی دارم که از بچگی بخاطر هزارتا چیز روم مونده و گاهی منم بقیه رو اذیت ...

نه عزیزم سعی نکن شبیه اونا نباشی چون میشه سرکوب کردن خودت و احساساتت. یکم تو زمینه روانشناسی و نیمه تاریک وجود مطالعه کن متوجه میشی منظورم چیه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آفرین بهت باز تو درک میکنیاینجا چند تا کاربر واقعا بهم بدی کردن

اینجا ک مجازیه میتونی محلشون ندی چون اصلا نمیبینشون بیخیالشون باش هزار مدل ادم تو این مجازی پیدا میشه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

نه عزیزم سعی نکن شبیه اونا نباشی چون میشه سرکوب کردن خودت و احساساتت. یکم تو زمینه روانشناسی و نیمه ...

اره کتابشو دارم اتفاقا یکیمشم خوندم🫠چشم عزیزم ممنونم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اره کتابشو دارم اتفاقا یکیمشم خوندم🫠چشم عزیزم ممنونم

😘❤️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚