2777
2789

من یه سقط داشتم‌ هفته پیش.میبینم خانماوقتی سقط میکنن فورااولین سوالشون اینه کی خیلی زدمیشه اقدام کرد؟امامن دیگه حرات ندارم ونمی تونم بهش فکرکنم که اقدام کنم وبارداربشم روحیم داغون شده دیگه اصلاتحمل یه سقط دیگه روندارم 😰😰😰نمی تونم به بارداری واقدام فکرکنم.

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم فعلا بهش فكر نكن 

ى كم حال روحيت بهتر بشه 

بعدم خيليا ى سقط دارن و بعد بچه دار شدن ،و اين خيلى اتفاق ميوفته ،

مثل كسى كه يكبار تصادف ميكنه بگه ديگه رانندگى نميكنم ،

من چی بگم ک با ای وی اف بعدازچندسال باولی امپول باردارشده بودم یهو رشدش متوقف شد ولی من ناامید نشدم بازم این راه سختو رفتم وشکرخداباردارشدم اما قبل ازاقدام ازمایش بده  ک مشخص بشه دلیل سقط اگرهم ازمایشت خوب بودک دیگه نترس

گروه تلگرام اقدام به بارداری و نازایی دارم خاستی درخاست بده لینک بدم

نمی تونم به اقدام وبارداری فکرکنم😰😰اماشوهرم دلش میخادبچه داشته باشه سنمون داره بالامیره نمیدونم چکارکنم نمی تونم بازم ریسک کنم وبارداربشم

اصلانمی تونم‌ باورکنم که میشه یه بچه سالم به دنیابیارم

اصلا فکرشو نکن،باید سعی خودتو بکنی،اصلا فکر کن فقط یه پریودی با درد شدید بودی و بارداری و سقط نبوده شاید آرومتر بشی،باید بیخیال باشی و بی استرس خیییییلیا بودن ک یه سقط داشتن بعدشم بارداری سالم و الآنم بچه دارن

من چی بگم ک با ای وی اف بعدازچندسال باولی امپول باردارشده بودم یهو رشدش متوقف شد ولی من ناامید نشدم ...

هزارمرتبه شکر.چشم

نمی تونم به اقدام وبارداری فکرکنم😰😰اماشوهرم دلش میخادبچه داشته باشه سنمون داره بالامیره نمیدونم چک ...

اتفاقا باید باز اقدام کنی زودتری باردار بشی ک اینو فراموش کنی

مواظب خودت باش