من واقعا دارم از نگراني و دلشوره مي ميرم اما هيچ جوري نمي تونم مجبورش کنم به همکاري،الکي الکي داريم هر ماهو از دست مي ديم
خسته شدم...
هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
نه به بعضیا که ول نمی کنن نه به ماله شما که تو اقدام می خوابه😩
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
نمياد رابطه داشته باشيم،مي گه خستم و مي گيره مي خوابه
کلي خيالپردازي مي کنم براي خودم که تو عيد حامله باشم...
خستم
خيلي امشب دلم شکسته
عزيزم وادارش كن به همراهي كه نتونه بخوابه. يعني اگه بخوابه ضرر كنه. من خودم همسرمو ديوونه كردم كه مي ...
نمي تونم
نمي دونم چي کار کنم