fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 عنوان هر شغلی پیدا میکنم خانوادم نمیذارن برم😭 168 بازدید | 20 پست منظورم از نمیذارن اینه ک نا امیدم میکنن علتشم قیافه و تیپمه تعریف نمیکنم ولی خب از لحاظ تیپ و قیافه خوبم و میگن به تو نمیخوره بری سراغ فلان کار حتی دوستامم میکن چن تا شون و من واقعا همه انگیزم گرفته میشه 1404/03/12 | 10:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عزیز_دل عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2792 مثلا چه شغلهایی انتخاب میکنی مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 سراغ چ کارایی میزی مثلا منشی و فروشندگی اینا
مریم08 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 9161 تو به حرف مردم که به هوای بارونی میگن هوای بد اهمیت می دی ؟ خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
arshida1384 عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 2293 من تیپ قیافم خوبه ولی حیف که شغلم از دید اطرافیان حرامه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣با هزار منت و بدبختی و التماس به شوهرم دلش واسم سوخت گف باشه برو سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣
fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 مثلا چه شغلهایی انتخاب میکنی منشی فروشندگی و…
مریم08 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 9161 من تیپ قیافم خوبه ولی حیف که شغلم از دید اطرافیان حرامه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣با هزار منت و بدبختی و التماس ب ... ناخن کاری ؟ خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
عشقمدلی عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 8976 برو معلمی مطمئن باش دیگه مخالفت نمیکننچقدر از خانواده ای که دوست ندارن بچشون خوب تو جانعه ظاهر بشه بیزارم
arshida1384 عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 2293 ناخن کاری ؟ نه بابابیخیال نپرس سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣
مریم08 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 9161 نه بابابیخیال نپرس باشه خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11599 حالا بخاطر ظاهر کسیو مدیرعامل نمیکنن کهبنظرم یچی برو ک اینده داشته باشهاخه فروشندگی خوب نیس پیشرفتی نداره ک ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 حالا بخاطر ظاهر کسیو مدیرعامل نمیکنن کهبنظرم یچی برو ک اینده داشته باشهاخه فروشندگی خوب نیس پیشرفتی ... میخوام یکم سرمایه جمع کنم برای کاری ک میخوام
بادمجون_شکم_پر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 3767 منشی فروشندگی و… منشی ک خوبه بکو مادر من انتظار نداشته شغل مدیریت بهم بدن چند سالته نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11599 میخوام یکم سرمایه جمع کنم برای کاری ک میخوام اهان خب اگر مقطعی هست لاقل برو فروشندگی مال های معروف ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️