2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست بگین کدوم کار بهتره

126 بازدید | 15 پست

مامانم دیوونه شده و تو خونه نه کار انجام میده نه هیچی باهمه هم بدرفتاری میکنه ، بهمم گفته از خونه ام برو بیرون ، از یه طرفی به راحتی میتونم برگردم خوابگاه ولی همه برگشتند خونه هاشون و من تنهام میترسم تازه بدتر همش بغض کنم اونجا تازه غذا هم نیست حدود سه چهار روز ، یا تو خونه بمونم؟ خودم که رفتن رو ترجیح میدم ولی باز نظرتونو بهم بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجوری شدن ؟

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اشکالی نداره 

خونه بمون و کمکش کن 

وقتی که تو ناتوان بودی همین مادر بزرگت کرده 

فشار زندگی باعث شده اینو بگه 

بجای این بگو  مامان تو اگر منو از در بیرون کنی از پنجره میام تو 

چون دیدن حتی اخم های قشنگت هم به من حس زنده بودن میده 

با یه کلام زیبا ببین چطور مامانت عوض میشه

اشکالی نداره خونه بمون و کمکش کن وقتی که تو ناتوان بودی همین مادر بزرگت کرده فشار زندگی باعث شده این ...

بمیرم هم این حرفا رو نمی زنم جوری همیشه خوردم میکنه که فقط سکوت میکنم و رد میشم حتی کلمات نمیتونن اون حد از پست بودن رو توصیف کنن

چون زندگی مون از اول درست نبود ، همش در حال دعوا

الهی 🥺🥺 عیبی نداره عزیزم مادره مطمئن باش این کاراش و رفتاراش دست خودش نیست و خودشم دوست نداره اینجوری برخورد کنه اون انقدر ضربه خورده و شکسته که از یه دختر شاد و پرانرژی تبدیل شده به اینی که الان هست لطفاً تحت هیچ شرایطی بهش بی احترامی نکن که اگر قلبش بشکنه و آه بکشه زندگیت کن فیکون میشه 

اگر میتونی کمکش کن ببرش تراپیست اگر نمیتونی هم هر چی گفت هیچی نگو میدونم سخته واست ولی من جات باشم اینجوری رفتار میکنم من مامانبزرگم این‌جوری شده و تنها کسی که براش مونده منم 

وقتی میرم خونش و علی رغم زبون تندش شادی رو تو چشماش میبینم حالم خوب میشه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

الهی 🥺🥺 عیبی نداره عزیزم مادره مطمئن باش این کاراش و رفتاراش دست خودش نیست و خودشم دوست نداره اینج ...

ممنون از حرفات ولی ببین این حرفا دیگه تموم شده من الان یه آدم بی حسی هستم که دلم میخواد دیگه نبینمش فقط