2777
2789

عزیزم اتباع تا اواخر تیر باید برن کشور خودشون

خدا بزرگه 

هرکاری که بیشتر صلاح میدونی انجام بده

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه همینجا، الکی داری بزرگش میکنی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دوخواب بگیر۱۵۵مترکه واجب نیس اجاره این دیگه انشاالله بعد خونه بزرگتربخرین خودتون یه خواب واسه خودتون یکی هم واسه بچه ها کافیه مهمون هم این دوره ساعتیه دیگه کسی جای نمیمونه 

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
درسته همه جا این اتفاقات هست شما جای من باشید چیکار میکنید

اگه خیلی گشتی و خونه تو دلت هست به این چیزا فکر نکن بگیر همینو

بجاش محتاط تر رفتار کن

اما اگه قراره هر روز خود خوری کنی نگیر،بازم بگرد

تیجوری بخوای فکر کنی همیشه باید مراقب اتفاق باشی

باور میکنی ۶ماهه تو حسرت این خونه بودم همش میگفتم خوش بحال کسی که میاد توش بعد الان که بیعانه دادیم اینجوری شدم

جاش عالیه بهترین لوکیشن شهر اصلا پرت نیست جاش مرکز شهر فقط این دو تا ساختمون نیمه کاره ک کمی ساکنین

وا ترسونباش همه جا ساختمان سازیه کسی چه کارشما داره

فقط اگه توکوچه خیلی پرته یا ساکنین بی فرهنگن منصرف شو اینی که گفتی مشکلی نداره

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
عزیزم اتباع تا اواخر تیر باید برن کشور خودشونخدا بزرگه هرکاری که بیشتر صلاح میدونی انجام بده

املاکی و نگهبان اونجا هم گفتن اکیپ کارگرا تا ۱ماه دیگه میرن  خونه هم تقریبا یکماهه دیگه کابینتهاش تموم میشه

املاکی و نگهبان اونجا هم گفتن اکیپ کارگرا تا ۱ماه دیگه میرن خونه هم تقریبا یکماهه دیگه کابینتهاش تم ...

خب خدارا شکر 

وسواس فکری نگیر درسته احتیاط شرطه عقله

ولی شما هم شرایط را بسنج ببین کدوم به نفع تون هست 

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد
باور میکنی ۶ماهه تو حسرت این خونه بودم همش میگفتم خوش بحال کسی که میاد توش بعد الان که بیعانه دادیم ...

فکرات بیهوده

الان برادر شورای من کارگذاشتن افعانیه

خواهرشوهرم بعل خونشون دارن ساختمون میسازن

همشون آدمای بدی نیستن که

دوخواب بگیر۱۵۵مترکه واجب نیس اجاره این دیگه انشاالله بعد خونه بزرگتربخرین خودتون یه خواب واسه خودتون ...

مهمون موندنی که اصلا نداریم ولی وسایلمون خیلی زیاده اینجا ۹۰ متر خیلی فشردست همه چی 

طبق گفته نگهبان و املاک تا ۱ماه دیگه اکیپ کارگرا میرن چون ساختمون نیمه سازا به مشکل خوردن نمیشه ادامه بدن 

اگه خیلی گشتی و خونه تو دلت هست به این چیزا فکر نکن بگیر همینوبجاش محتاط تر رفتار کناما اگه قراره هر ...

این خونه تمام معیارامو داره از هر نظر عالیه دخترم از سرویس راحت میشه مهد پسرم نزدیکمه محل کار همسرم نزدیکتر مرکز شهر ۶ ماهه تو کف این خونه بودم بعد الان اینجوری 

به نظرت امروز برم از اون دوتا واحد دیگه بپرسم