2777
2789

دوسال گذشت و فقط اسمم پشت کنکوری بودم یعنی هر کاری کردم نتونستم درس بخونم بیشتر مشکل روحی داشتم و انگار زده شده بودم از درس و خنثی بودم 

امسال یعنی۴۰۵میشه سومین سال منم با این شرایط:

پایه بسیار ضعیف کنکوری

ترمیم معدل +ایجاد سابقه یازدهم

نداشتن کتاب و خوندن از رو پی دی اف یعنی دارم اما قدیمی شدن و کمن

برا هر ۴درس ناچارا باید فیلم‌ببینم ک خیلیا میگن اینحوری نتیجه نمیگیری 

فشار روانی اطرافیان

هدفم پرستاریه دولتی حتما دولتی یا هر پیرا دولتی دیگه واقعا ناامیدم و عذاب میکشم ،عذابم برا روزاییه ک از دست دادم هی میگم دوسال از طلایی ترین سالهای عمرم به چی گذشت؟

همیشه فکر کنکوری بودن رو داشتم اما درس نخوندم دوسال 

ذره ذره دارم اب میشم ب مامانمم گفتم نتونستم تاب بیارم گفت دختر بشین بخون فرصت داری فعلا سنتم کمه و تجربه نداری فکر دوسالم نکن 

هم خجالت میکشم از مامانم چون ایشون سرپرستمه ،هم نمیتونم کاری کنم  قطعا حسرت قبولی ب دلم میمونه 

الان میخونم ولی ناامیدم میگم چطور اونی که از دهم خونده پایه اش قویه پرستاری میاره من ک هیچی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا الانشم برا من ک دوسال نخو ندم دیره حس میکنم

همین الان شروع کن ،

نگران نباش میشه از پرستاری بهتر هم میشه ، 

فیلم جاهایی که نیازه ببین ایرادی نداره اما اینکه فقط فیلم ببینی و تست نزنی خراب می‌کنه همه چیو

دختر دیوونه ای ، منم امسال سال سومی میشه که پشت میمونم چیزخاصی نیست بعضیا فرصت نمیکنن ۲۰ سال زندگی کنن حتی

این دوسال کار بهتری داشتی انجام بدی؟ سرمایه گنده داشتی کاریو شروع کنی؟ اگر شروع میکردی حال دلت خوب بود حسرت کنکور به دلت نبود ؟ عمرتو تلف نکردی داری برای آینده ات تلاش میکنی 

البته اگر درس نخونی امسالم ک تلف کردی حرفی ندارم! 

پشیمونی و حال بدت رو نزاری کنار امسالم تکرار میشه تو میتونی در آینده برای مادرت جبران کنی پس بابتش ناراحت نباش

وقتی مامانت میگه اشکالی نداره و خانواده ات بهت فشار نمیارن چه اشکالی نداره ؟ یکسال فرصته و الان تابستونیم با برنامه درست و اصولی و بررسی اشتباهاتت میتونی نتیجه خیلی خوبی بگیری درضمن نهایی هاهم از الان بخون که بهت فشار نیاد بخاطر زیاد شدن دروس 

اگر میتونی با خودت کنار بیای بمون 

اگر خودخوری میکنی‌که اشتباه محضه نمون 

مگه قراره همه ۱۸ سالگی برن دانشگاه ؟ چرا از خودت توقع بی اشتباه بودن داری ... ما جوونیم و تاره اول جوونیمونه خیلی چیزا رو نمیدونیم طبیعیه ک اشتباه کنیم مهم اینه این قدر اعتماد به نفس داشته باشی درگیرشون نمونی و درس بگیری خیلیای که موندن پشت یا نتونستن نتیجه بگیرن سال اول دغدغه های مشترکی داشتن  مثل همین حسرت گذشته پیوسته نخوندن و ‌... و هرکی خودخوری کرده باخته 

تو تنها نیستی خیلیا مثل تو و توی شرایط تو هستن 

دختر دیوونه ای ، منم امسال سال سومی میشه که پشت میمونم چیزخاصی نیست بعضیا فرصت نمیکنن ۲۰ سال زندگی کنن حتی

این دوسال کار بهتری داشتی انجام بدی؟ سرمایه گنده داشتی کاریو شروع کنی؟ اگر شروع میکردی حال دلت خوب بود حسرت کنکور به دلت نبود ؟ عمرتو تلف نکردی داری برای آینده ات تلاش میکنی 

البته اگر درس نخونی امسالم ک تلف کردی حرفی ندارم! 

پشیمونی و حال بدت رو نزاری کنار امسالم تکرار میشه تو میتونی در آینده برای مادرت جبران کنی پس بابتش ناراحت نباش

وقتی مامانت میگه اشکالی نداره و خانواده ات بهت فشار نمیارن چه اشکالی نداره ؟ یکسال فرصته و الان تابستونیم با برنامه درست و اصولی و بررسی اشتباهاتت میتونی نتیجه خیلی خوبی بگیری درضمن نهایی هاهم از الان بخون که بهت فشار نیاد بخاطر زیاد شدن دروس 

اگر میتونی با خودت کنار بیای بمون 

اگر خودخوری میکنی‌که اشتباه محضه نمون 

مگه قراره همه ۱۸ سالگی برن دانشگاه ؟ چرا از خودت توقع بی اشتباه بودن داری ... ما جوونیم و تاره اول جوونیمونه خیلی چیزا رو نمیدونیم طبیعیه ک اشتباه کنیم مهم اینه این قدر اعتماد به نفس داشته باشی درگیرشون نمونی و درس بگیری خیلیای که موندن پشت یا نتونستن نتیجه بگیرن سال اول دغدغه های مشترکی داشتن  مثل همین حسرت گذشته پیوسته نخوندن و ‌... و هرکی خودخوری کرده باخته 

تو تنها نیستی خیلیا مثل تو و توی شرایط تو هستن  اگر زده شدی و دیگه نمیتونی درس بخونی نمون 

ولی برنامه بریز در حد ۶ تا ۸ ساعت ببین از پسش بر میای یا ن 

این چرت و پرت جدیدی که مد شده نمیدونم چیع 

کی میگه با فیلم دیدن نمیشه نتیجه گرفت بعله با فیلم دیدن به یه شرطی نمیشه نتیجه گرفت که متکی به فیلم باشی از هر مبحثی حداقل ۱۰۰ تا تست نزنی 

به تسلط نرسی فقط دلت خوش باشه فیلم دیدی 

ده تا مبحث هم بخونی بهتره ۵۰ تا مبحث بخونی کتابو تموم کنی ولی بدون تست و تسلط 

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

کتاب از دوستات یا از کتابخونه‌ای جایی بگیر

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

با اینکه رقیب تحصیلی ام محسوب میشی ولی دلم نیومد کمکت نکنم. برو دوره‌ی "نقطه سر خط" از سایت ویتا کنکور و ببین و شروع کن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ولی اگه پایه متوسط ای داری فیلم های نکته تست ببین 

مثلا ریاضی فینیتو کامله 

نکته و تست فراهانی دی ماهش کامله 

و تفاوت خاصی با سالیانه ندارن 

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲