2777
2789
عنوان

هوس فلافل کردم الان کدوم فلافلی ای بازه آخه😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 66 پست
آره والا😂 قوربونت برم مرسی عزیزم ❤️🌹💚 انشالله قسمت خودت هر آنچه ته قلبته💋❤️یه حس بانمکی داری ک ا ...

ممنونم شما هم خیلی مهربونین و دوست داشتنی 

😁  بی صبرانه منتظرداستان هات 

با وروجک هستم😂

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم شما هم خیلی مهربونین و دوست داشتنی 😁 بی صبرانه منتظرداستان هات با وروجک هستم😂

ایجونم محبت از خودته 

انشالله بزار کم کم اوایل داستانو از لگد زدناش شروع میکنم تا زمان بدنیا اومدن و خلاصه ادامه مااااجرااا✋🏼😂🌹❤️

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

دشمنت شرمنده😂

😂😂🤣

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

ایجونم محبت از خودته انشالله بزار کم کم اوایل داستانو از لگد زدناش شروع میکنم تا زمان بدنیا اومدن و ...

🤩 خدای من بیا بگوو منم تگ کن اگه حوصلههه داشتی  😂🤦‍♀️

🤩 خدای من بیا بگوو منم تگ کن اگه حوصلههه داشتی 😂🤦‍♀️

حتما گلم😂❤️

خب بزار برات اولین آمارشو بدم👶🏻🧸..

نی نی یک عدد پسره💙😎

شنبه رفته بودم سونو آنومالی گفت

بعد این آقا پسرِ ما فوق العاده عجیب تشریف دارن😐

همه قبل سونو ماماناشون شیرینی میخورن تا بیدار بشن،ایشون لیتر لیتر دوغ طلب میکنن تا بنده نخورم تکون نمیدن خودشونو😂

موقع سونو هم چون یکم طولانی شد چک کردنای دکتر اولین و محکم ترین لگدشو نثار منِ بیچاره کرد که دکترو دعوا کنم و بهش بگم بسه هسته شد و ولش کنید میخواد بخوابه اه ایش🤣...

وای یعنی اگه بدونی چجور لگدی پروند

من ۱۸ هفته م قبلش ی نبض و ی چیز حد جابجایی و جمع شدن احساس میکردم اما اون لگدی ک اون لحظه زد اولین و مشخص ترین مشت و لگدش بود😂👊🏻

حتما گلم😂❤️خب بزار برات اولین آمارشو بدم👶🏻🧸..نی نی یک عدد پسره💙😎شنبه رفته بودم سونو آنومالی گف ...

😂😂 خداروشکر سالمه ایشالله به سلامتی هم به دنیامیاد 

مشتی دوغم میزنه واسه خودش 😵‍💫 

ای پسرو از الان فلافل و دوغ دوست داره 😂😁 

دیگه داشت ابراز وجود میکرد که دکتر دیگه دست از سرع ما وردار من تو شکمه مامانم عالیم مزاحم نشو 😂

ما اینجا میگن 😂 بچه شبیه کسی میشه که موقعه ای که اولین لگدو زد دیدیش