2777
2789
عنوان

واقعا چرا باید دل ادم اینقد زبون نفهم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 36 پست
میگه دیگه تموم ولی از درون غصه میخوره اینقد باهاش حرف زدم دیگه اینبار بار اخرشه ب قول خودش

امیدوارم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما زود دل کندین؟ چیکار کنم بفهمه؟ گفت این آخرین پیامم بود تودلم نمونه خودش گول میزنه..

ولش کن

بزار خودش ناامید شه

نه من مجبووور بودم

وگرنه تا قیامت ولش نمیکردم باعلم به اینکه هیچ نقطه قوتی نداره😁

بی غرورن و بی عزت نفس

میشه خواب منو لطف کنی تعبیر کنی؟

زمان خوابم بعدازظهر بوده

اینکه توخواب داری پروفایل یکیو میبینی و اون یه سری چیزا گذاشته که واست عجیبه مثلا فیلم با لباس باز از رقص عجیب خودش و تعجب میکنی تو خواب خیلی وحشت میکنی

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بی غرورن و بی عزت نفس

ربطی نداره. ممکنه این ادم خیلیم باعزت نفس مغرور باشه ولی چون عاشقه درمواجه بااین آقا همچیو گذاشته زیر پا. و خودشم اذیت میشه اتفاقا. 

بنظرم تا تو موقعیتش نباشی نمیتونی بفهمی چقدر دردناکه. من قشنگ درکش میکنم

ولش کنبزار خودش ناامید شهنه من مجبووور بودموگرنه تا قیامت ولش نمیکردم باعلم به اینکه هیچ نقطه قوتی ن ...

ایناهم یه چیزی این وسط بود ک همش خراب کاری میشد بینشون براهمین دیگه اون دل کند ولی این نه..

ربطی نداره. ممکنه این ادم خیلیم باعزت نفس مغرور باشه ولی چون عاشقه درمواجه بااین آقا همچیو گذاشته زی ...

چیکار باید کنه خوب بشه بلاخره و دست برداره و بفهمه نمیخوادش؟ دیگه پاکش کنه تو ذهنش