2777
2789
عنوان

بنظرتون شغل دبیری خوبه 🤔🤔🤔🤔

128 بازدید | 21 پست

کارشناسیم تموم شد ارشد هم شرکت کردم 

بنظرتون آزمون استخدامی بدم دبیر بشم 

یا اینکه ی شغل دیگه مرتبط با رشتم پیدا کنم 🤔🤔🤔 توش ماهر هم بشم روش کار کنم 

نظرتون چیه؟؟؟؟

۲۲ سالمه 💕💕

اره عالیه. 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

شغل شریفیه من خودم دارم معلمی میخونم شغل قشنگیه با دنیای بچه ها سر کاری داری بنظرم خیلی خوبه فقط اعصاب میخاد چون با بچه ها سر کله میزنی ولی چون جونیی بات زود ارتباط میگیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل شریفیه من خودم دارم معلمی میخونم شغل قشنگیه با دنیای بچه ها سر کاری داری بنظرم خیلی خوبه فقط اعص ...

من حتی دلم میخواد برم مهد کودک باورت میشه 

تا همین الان از معلمی بدم میومد 

دارم فکر میکنم خیلی حال میده ی کیف میگیری دستت میری پیش بچه ها😍 همشون پاکن همشون دلشون پاکه زیر ۱۸ آن همه دانش اموزا 

حقوق هم میگیره آدم 

حقوق دبیر ها چقدرع؟

من حتی دلم میخواد برم مهد کودک باورت میشه تا همین الان از معلمی بدم میومد دارم فکر میکنم خیلی حال می ...

اره خیلیی خوبه روحیه میگیره ادم والا دبیری فرهنگیان فکر کنم ۱۶تایی باشع 

بستگی به مدرسش داره ولی خدایی معلمی خیلی خوبههههه فکرش بکن روز معلم کلی کادو من از این قسمتش خیلی خو ...

فق بخاطر کادو اخه😂💕

آخه ببین حس اسارت هم میده بهم کل سال باید بری سرکلاس 

من ی جا بند نمیشم 

هی میخوام تجربه کنم ولی میبینم معلمی خیال آدم هم راحته 

آزمون استخدامی نمیدونی کی هست؟