2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭رابطه زناشویی شما هم اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 5735 بازدید | 124 پست
😂😂😂😂این که چیزی نیست ۹ ماهم بوده که نداشتیم نه از اول خوب بود یه سالو نیم هست اینطوری شده

سن بره بالا نیاز میاد پایین 

شاید ملاک جنسیش از یه بانو فرق داره فتیش جنسیش چیه؟

آره کم مونده ۲۴ سالم بشه

بسلامتی پس تا متاهل نشدی نگو فلانجور میخام خخخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خب:/ اگه طرف سرد باشع من نمیتونم باهاش بمونم داس همبن پرسیدم چجور میشه فهمید سرده یانه

نیاد سمتت سرده دیگه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

مگه موقع بارداری میشه رابطه ذاشت خوب نیس واقعا خب

من تا ی هفته قبل زایمانم بود چه بدی داره اگه مشکل خاصی نداشته باشی بندناف دوربچه نباشه یا بچه نیومده باشه پایین یا زول سرویکس اوکی باشه حله

چرا خب:/ اگه طرف سرد باشع من نمیتونم باهاش بمونم داس همبن پرسیدم چجور میشه فهمید سرده یانه

راهی نداره

چن ماه بعد ازدواج معلوم میشه چه کوفتی ان

حالا من خودم خیلی رابطه دوس ندارم به شخصه

ولی به نظرم مرد گرم بهتر از مرد سرده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بعد اصلا گمون نکن شما رونمیخواد یا بهت بی میله 

ایشون هزار فکرواسترس داره ونمیتونه بیان کنه 

عزیزدلم من خودم یک مدت همینم بشدت متنفرم ازس ک س درصورتی همسرم ودوست دارم خیلی 

ولی مدتیه استرس شدید دارم ونمیتونم نگرانی هام بیان کنم دس خودم نیس اصلا 

زود میخوابم اصلا دوری میکنم دراین موارد ازش طوری که صداش دراومده منم نمیخوام اذیتش کنم یا چی دس خودم نیس نمیتونم تمرکز کنم براش