2777
2789

۵ روزی هست هرشب خاب یک نفرو میبینم که بهم خیلی بدی کرده و ازم متنفره....خاب میبینم توخاب هم ازم متنفره و داره بهم بدی میکنه ... بااینکه اصلا بهش فکر نمی‌کنم در طول روز ...تاحالا نشده انقد پشت سرهم خابشو ببینم..مثلا امشب ساعتای ۱ یا ۱ونیم خاب دیدم کسی هست بگه دلیلش چیه من امکان نداره خاب بی دلیل ببینم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

زندس؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندس؟

اره بابا اشغال زندس

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

لابد تو فکر نفرت انداختن و انتقام و چیزی ازته

وای خدا بخیر کنه 

بهش فک نمیکنی اما رفته تو ضمیر ناخودآگاهت مغزت درگیره باهاش

اخه چرا این خابارو میبینم من بی دلیل خاب نمیبینم یعنی الکیه 

خواب‌های مکرر درباره یک شخص خاص، به‌ویژه وقتی که در خواب احساس تنفر یا بدرفتاری از سوی او را تجربه می‌کنید، می‌تواند نشانه‌ای از احساسات سرکوب‌شده، اضطراب یا حتی یک هشدار ناخودآگاه باشد. در اینجا چند احتمال را بررسی می‌کنیم:

### ۱. **احساسات سرکوب‌شده یا unresolved issues**:

- حتی اگر فکر می‌کنید در طول روز به این شخص فکر نمی‌کنید، ممکن است ناخودآگاه هنوز احساساتی مانند خشم، ترس، یا ناراحتی نسبت به او داشته باشید.  

- مغز گاهی در خواب، موضوعات ناتمام یا احساسات پردازش‌نشده را تکرار می‌کند تا شما را برای مواجهه با آن‌ها آماده کند.  

### ۲. **ترس از تکرار یک تجربه بد**:

- اگر این شخص در گذشته به شما آسیب زده، ممکن است خواب‌ها نشانه‌ای از ترس ناخودآگاه شما باشند که مبادا دوباره در موقعیت مشابه قرار بگیرید.  

### ۳. **نمادین بودن آن شخص (نه خودش، بلکه یک ویژگی یا موقعیت)**:

- گاهی افراد در خواب نماد چیزی غیر از خودشان هستند. مثلاً:  

- ممکن است این شخص نماینده‌ی بخشی از خودتان باشد که از آن بیزارید (مثل احساس گناه، شکست، یا ضعف).  

- یا نماد یک موقعیت استرس‌زا در زندگی فعلی شماست (مثل فشار کاری، یک رابطه دیگر، یا ترس از قضاوت شدن).  

### ۴. **هشدار ناخودآگاه**:

- اگر اخیراً در زندگی واقعی نشانه‌هایی از حضور مجدد این شخص (یا شخصیتی مشابه او) وجود دارد، خواب‌ها ممکن است هشداری برای هوشیار بودن باشند.  

### **راهکارهای ممکن**:

- **یادداشت کردن خواب‌ها**: دقیقاً بنویسید در هر خواب چه اتفاقی افتاد و چه احساسی داشتید. این کار به کشف الگوها کمک می‌کند.  

- **پرسش از خود**:  

- *"آیا اخیراً در موقعیتی بوده‌ام که احساس درماندگی یا تحقیر مشابهی داشته باشم؟"*  

- *"چه چیزی در زندگی من نیاز به حل‌وفصل دارد؟"*  

- **تکنیک‌های آرامش‌بخش**: قبل از خواب مدیتیشن یا تنفس عمیق انجام دهید تا اضطراب ناخودآگاه کاهش یابد.  

- **قطع ارتباط نمادین**: اگر این شخص در زندگی شما نیست، می‌توانید قبل از خواب تصور کنید که او را در یک جعبه قفل می‌کنید یا از خود دور می‌کنید (این کار نمادین است).  

اگر خواب‌ها ادامه پیدا کرد و احساس آشفتگی زیادی ایجاد کرد، مشاوره با یک روانشناس می‌تواند به کشف ریشه‌های عمیق‌تر کمک کند.  

توضیح دهید اگر جزئیات بیشتری از رابطه گذشته با این شخص یا اتفاقات اخیر زندگی‌تان وجود دارد که فکر می‌کنید مرتبط است. 😊

وای خدا بخیر کنه

نگران نباش 

فقط حواستون جمع کن 

کاری نکنید که یوقت دردسر بشه 

خوابتو به کسی تو فامیل و اینا تعریف نکن 

اگر حواست به رفتارت باشه هیچی نمیشه

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

اره بابا اشغال زندس

خب پس سعی کن تو خواب بزنیش😅

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
شاید میخواد ضربه سنگینی بهت بزنه کلا ذکر بگو صلوات بفرس

وای خدا بخیر کنه من خی فراموش میکنم باز شبا کابوسشو میبینم و آرامشم بهم میریزه 

خواب‌های مکرر درباره یک شخص خاص، به‌ویژه وقتی که در خواب احساس تنفر یا بدرفتاری از سوی او را تجربه م ...

ممنونم عزیزم دستت طلا برات صلوات فرستادم