2777
2789
عنوان

دیگه دارم به اسلیو معده فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 83 پست
اخه نمیتونی باور کنی من چقد راه رفتمچقد پول رژیم دادم و رهاشون کردمچقد قرص و آمپول و کوفت و زهرمار خ ...

منم الان چاقم ولی عصبیم تا آروم نشم نمتونم لاغر شم ولی پارسال ۱۰ کیلو لاغر شدم اینا همش بهونه اس به خودت تلقین نکن

خودشناسی DNA plus
منم الان چاقم ولی عصبیم تا آروم نشم نمتونم لاغر شم ولی پارسال ۱۰ کیلو لاغر شدم اینا همش بهونه اس به ...

کاش معجزه بشه و بتونم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی چرا نتونی هی بگو میتونم نشد فردا نشد دوباره انقدر مقاومت کن تا بشه میتونی

نمیدونم ولی فکر میکنم من فقط باید اسلیو کنم اونم که میتدسم از ریخت و قیافه بیفتم

چون عضله هات كمه زود خسته ميشي منم مثل توعم

ورزش نميكني عيب نداره 

سعي كن صبحانه ت تخم مرغ كم روغن باشه

نهارت گوشت و مرغ و ماهي بيشتر از برنج باشه

شامم اصلا كربوهيدرات نخور 

اينطوري عضله جاي چربي هارو ميگيره و پرانرژي تر ميشي عزيزم 

نمیدونی چقد دلم گریه میخاد چقد خسته امهزارتا رژیم تو گوشیم دارم که پول دادم بابتشون ولی هیچکدومو کام ...

چون فکر کنم کمالگرا هستی

توقع نداشته باش یهو کم کنی

بالاخره زمان بر هست

شاید یکسال طول بکشه تا تغییراتت پیدا بشه

سالم خوری خیلیی خوبه کلا شکر قند حذف کن

گرسنه هم نمون بخور ولی هویج بخور ، شیر کم چرب بخور و...

خاله من رژیم میگرفت ولی همه چی میخورد مثلا کیک درست میکرد ولی با شکلات تلخ و هویج و جو دوسرپرک😅😂اتفاقا کیک هاش خوشمزه هم میشد

همیشه از این کیک ها تو یخچال داشت میخورد

یا اوتمیل یه وعده سیرکننده هست

نون جو عالیه

و اینکه در کل اگر یبوست دارین درمان کن خیلی اثر داره

طبع سرد هم نخور

مثلا خرما و ارده خوبه سیر کننده هم هست

ولی زیاد نخور

هرچیزی سالم بخور و کم چرب

شیر و ماست کم چرب ، پنیر کم چرب ..

خودتو هم وزن نکن هی که اعصابت خورد شه

پیاده روی یادت نره

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

نمیدونم ولی فکر میکنم من فقط باید اسلیو کنم اونم که میتدسم از ریخت و قیافه بیفتم

دوستم اسليو كرده همش رژيم پروتويين داره 

حق نداره شيرينيجات بخوره چون وزني كه كم كرده برميگرده سريع

اولین کار قند شکر حذف کن بعدش خود به خود درست میشه

باود میکنی من کلا قند و شکر خیلییییی کم میخورم چون اصلا علاقهوای به شیرینی ندارم من وعده های اصلی خیلی میخورم کلا مقابل غذا کم میارم هله هوله هم نمیخورم

باود میکنی من کلا قند و شکر خیلییییی کم میخورم چون اصلا علاقهوای به شیرینی ندارم من وعده های اصلی خی ...

خب یکاری کن قاشق هاتو بشمر روزی یه قاشق کم کن ولی سعی کن فستینگ بگیری

خودشناسی DNA plus
چون فکر کنم کمالگرا هستیتوقع نداشته باش یهو کم کنیبالاخره زمان بر هستشاید یکسال طول بکشه تا تغییراتت ...

بخدا خجالت میکشم بگم از فردا شروع میکنم

چون هزار بار این حرفو زدم دیگه وقتی به شوهرم بگم رژیمم میخنده کثافت بهم

خب یکاری کن قاشق هاتو بشمر روزی یه قاشق کم کن ولی سعی کن فستینگ بگیری

فستینگ میگیرم اتفاقا خیلی اوکیم با فستینگ یعنی کلا تایمی ک بخام کلا هیچ نخورم خوبم  ولی خوب وقتی میخورم دیگ نمیتونم کم بخورم مشکلم اینه

بخدا خجالت میکشم بگم از فردا شروع میکنمچون هزار بار این حرفو زدم دیگه وقتی به شوهرم بگم رژیمم میخنده ...

باشگاه بدنسازی رو امتحان کردی؟

خب نگو رژیمم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶