2777
2789
عنوان

دیگه دارم به اسلیو معده فکر میکنم

697 بازدید | 83 پست

هرکاری میکنم رژیم بگیرم دو روز میگیرم رهاش میکنم چون زود کم میارم ضعف میکنم نمیتونم

شدم مسخره عام و خاص

وزنمم خیلی بالا رفته اصلا انگار نمیخاد یه جا ثابت بشه هرروز فقز داره بیشتر میشه

فکر میکنم راهی ندارم جز اسلیو

که شوهرمم مخالفه نمیدونم چطوری راضیش کنم من واقعا آدم رژیم نیستم نمیتونم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

وزت

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره عام و خاص چیه اعتماد به نفس داشته باش گور بابای مردم

نعیمه نظام دوست ببین چقدر چاقه ولی مدام میگه من عاشق هیکلمم

بنظر من این عمل هارو انجام نده اگر لاغر بشی ولی درکنارش عوارض داره معده ادم اخه شوخییی نیست

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

هروقت میگم بهش میگه تو چاق نیستی توپولی ولی میدونم خودشم از این وضعیتم ناراضی هست فقط چون دوستم داره تحمل میکنه و چیزی نمیگه که ناراحت بشم

مسخره عام و خاص چیه اعتماد به نفس داشته باش گور بابای مردمنعیمه نظام دوست ببین چقدر چاقه ولی مدام می ...

بخدا اعتماد بنفس دارم شاغلم وجهه اجتماعی دارم ولی خوب اذیتم خودم خودمو دوست ندارم حس سنگینی دارم یه کم راه میرم به نفس نفس می افتم انرژی ندارم 

وقتی بگی نمتونم پس نمیتونی انقدر انرژی منفی آخه

اخه نمیتونی باور کنی من چقد راه رفتم

چقد پول رژیم دادم و رهاشون کردم

چقد قرص و آمپول و کوفت و زهرمار خریدم 

برو وزنتو با ورزش ورژیم بیار پایین

منم مثل تو بودم میخوردم دو روز رژیم بودم باز میخوردم 

شانسی رفتم چکاپ دادم دیدم بله وارد فاز دیابت شدم خبر ندارم

الانم از ترسم رژیمم و مجبورم چون خطرناکه

شما تا مشکلی برات پیش نیومده بچسب به ورزش و رژیم

برو وزنتو با ورزش ورژیم بیار پایینمنم مثل تو بودم میخوردم دو روز رژیم بودم باز میخوردم شانسی رفتم چک ...

انرژی ورزش ندارم زود کم میارم کلا برای انجام کارهای روزمرم هم انرژی ندارم از سرکار میام فقط میخوابم تا عصر عصری هم پامیشم به زور شام میذارم اصلا از لحاظ جسمانی خیلی ضعیفم 

بخدا اعتماد بنفس دارم شاغلم وجهه اجتماعی دارم ولی خوب اذیتم خودم خودمو دوست ندارم حس سنگینی دارم یه ...

حق داری درکت میکنم

بنظرم اروم اروم کم کن مثلا حتی شده ماهی یک کیلو

نمیخاد رژیم خاصی هم بگیری خودت کم خوری کن مثلا اروم اروم غذاتو کم کن روزی یک قاشق کمتر بخور

شکلات و شیرینی و تنقلات حذف کن کلا

جودوسرپرک بخور 

اوتمیل درست کن بخور

بادام بخور

هویج و..

کلی از این چیزا هست که هم سیر میشی هم کالری نداره

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

حق داری درکت میکنمبنظرم اروم اروم کم کن مثلا حتی شده ماهی یک کیلونمیخاد رژیم خاصی هم بگیری خودت کم خ ...

نمیدونی چقد دلم گریه میخاد چقد خسته ام

هزارتا رژیم تو گوشیم دارم که پول دادم بابتشون ولی هیچکدومو کامل رعایت نکردم از هر دکتری بگین من رژیم دارم