2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارک دوبل بتونه تو شلوغی بدون استرس بزنه.

دور دو فرمان تو شلوغی.

دنده عقب رفتن.

دنده معکوس دادن.

تو ترافیک ماشین رو کنترل کنه.

و...

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

مسلط بودن رو ترمز و دنده عوض کردن به موقع کلاج وترمز گرفتن...

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
پارک دوبل تو اولین نقطه ی خالی که اندازش کیپه ماشین باشهالبته از نظر منامن به این شخص میگم راننده ما ...

آره ولی خب باید ب در اومدنش هم فکر کرد 

ی چند سانتی فاصله اضافه داشته باشه 😃

آره ولی خب باید ب در اومدنش هم فکر کرد ی چند سانتی فاصله اضافه داشته باشه 😃

وقتی پارک دوبل میکنی با همون فرمون دربیای نمیخوری به ماشین جلویی که

ولی مهارت میخواد جایی که کیپه ماشینته تو شلوغی بخوای پارک کنی واقعا باید راننده باشی

وقتی تو همه موقعیت ها موفق باشی مسلطی رانندگی یه خط صاف رفتن نیست سرعت داره انوبان داره ترافیک داره سر بالای سر پایینی داره پارک داره :

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت