2777
2789
عنوان

کمبود محبت

114 بازدید | 22 پست

از بچکی اینطور بودم همش محتاج محبت و توجه دیگرانم

همش میگم بلایی سرم بیاد که بقیه نگرانم شن یا بهم محبت کنن

ازین شرایط خسته شدم نمیدونم چیکار کنم نمیخام انقدر ضعیف باشم 

سعی کن خودت خودتو دوست داشته باشی و محبتو گدایی نکنی چون کسی نیست محبت کنه کسی نیست دست ادمو بگیره هیچ عو.ضی نیست

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن خودت خودتو دوست داشته باشی و محبتو گدایی نکنی چون کسی نیست محبت کنه کسی نیست دست ادمو بگیره ه ...

دقیقا هیچکس نیس اما هرچی اینو میگم تو مغزم نمیره این کمبود از کجا اومده چرا اینطورم خسته شدم💔

دقیقا هیچکس نیس اما هرچی اینو میگم تو مغزم نمیره این کمبود از کجا اومده چرا اینطورم خسته شدم💔

منم مثل تو بودم ولی همین که مدت طولانی مدام ببینی کسی نیست دیگه کم کم عادت میکنی 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

متاسفانه همش برمیگرده به خانواده و پدرومادر💔💔💔بهت کم توجه میکردن از بچگی؟ بچه چندمی؟

دوقلوییم بچه اول مامانم و بابام زیاد بلد نبودن ابراز علاقه کنن همیشه عم دعوا میکردن از ۴ سالگی دعوا هاشونو یادمه همش مامانم قهر میکرد ما التماس میکردیم ک نره از پیشمون💔

الان ۲۰ سالمه از بچگی همش آرزو میکنم یه چیزیم شه تصادفی چیزی💔🤦‍♀️

منم ۲۱سالمه 

ولی واقعا این تصورات فایده نداره چون واقعا هیچکس نیست:)

هیچکس اهمیت نمیده تنها دلسوزت خداست به اون نزدیک شی بهتره

دوقلوییم بچه اول مامانم و بابام زیاد بلد نبودن ابراز علاقه کنن همیشه عم دعوا میکردن از ۴ سالگی دعوا ...

وای چقد بد💔💔💔 پدرومادر خوب تمام ماجراست. احساس میکنم این کمبود محبت از طرف پدرمادر با هیچی جبران نمیشه😥💔

قول دیگت بهت محبت نمیکنه؟ بنظرم شما همدیگرو دارین بهتره قدرهمدیگرو بدونین و بهم دیگه محبت کنین. زیاد باهم وقت بگذرونید.❤️❤️❤️

وای چقد بد💔💔💔 پدرومادر خوب تمام ماجراست. احساس میکنم این کمبود محبت از طرف پدرمادر با هیچی جبران ...

چرا همو خیلی دوست داریم نمیدونم این کمبود از کجا اومده نمیخام انقد ضعیف باشم ولی داره همچی بد تر میشه فکر اینکه یه بلای سر خودم بیارم برای توجه داره داغونم میکنه میترسم یه روز انجامش بدم 

چقد بر عکسی منی 

من انقدددد محبت میگنم ب اطرافیانم و دلسوزشونم 

فک کنم دیگه از محبت زیادی بهشون دلشونو زدم 

دنبال راهکارم کمتر محبت کنم ولی نمیتونم 

تو ذاتمه ولی ...

مهربونی میکنم و محبت ،حال یکیو خوب میکنم انقد حالم خوب میشه