2777
2789
نمیدونی مامانت چه ماهی میخورد گوجه سبز؟

نمی‌دونم ولی گویا ویارش بوده تا آخرین روز خورده 

میزد تو شیر نیدو میخورد🤦🏻‍♀️ داداشمم همینجوری شده

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوهرم گندمی روشنیم، پسرم سبزه شد و رنگ پوستش فرم دندون و دهنش دقیقا شبیه یکی از عموهاش.دخترم مثل برف سفید شد دقیقا رنگ پوست خاله ش و چهره ی اون یکی خواهرم .درهردوبارداری من با میوه خودکشی کردم اما ژنتیک گفت بشین سرجات من تشخیص میدم چیکار کنم😂

من و شوهرم گندمی روشنیم، پسرم سبزه شد و رنگ پوستش فرم دندون و دهنش دقیقا شبیه یکی از عموهاش.دخترم مث ...

عه منم یه عالمه میوه میخورم پس هیچی به هیچی چون مامان باباش سبزه ان😂😂

من یکیو میشناسم خودش و شوهرش سبزه تیره بجز بابای دختره و بابای شوهرش بچه اشون سفید و خوشگل شد

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

اره اول ژنتیک اما من میگم میوه و مکمل ها اثر داره.به نسل جدید دقت کن اکثر نوزادها قشنگن.بچه های دهه نود خوشگلن،اینها معنیش اینه تغذیه موثره چون مادرها آگاهانه دوران بارداری به تغذیه شون میرسن.خربزه زیاد بخور