2777
2789
عنوان

وای دندونم😭

428 بازدید | 17 پست

خانوما من یه دندون عقل کج دارم تو فک بالام

بعد یه کم طوسی شده بود رنگش

دکترم گف باید بکشی در حال پوسیدگیه ولی من حال نداشتم هی نرفتم بکشم

الان فاجعه آمیز درد گرفته

با آینه هم دیدمش متوجه شدم لب پر شده و یه لکه قهوه ای بزرگ روش افتاده

چرا همچین شده؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجودی که دندونام هیچ تعریفی نداره و تازه یه مشکلم دارم، اسمش فکر کنم هیپودنشیا یه همچین چیزی نمیدونم ، تنها خوبی ای که داره اینه که دندون عقل ندارم

لایک دوست دارم😂سابسکرایب و زنگوله یادتون نره. یوهاهاها🗿                           

ن سه تا دندون عقل دارم😅 پدرم دراوردن

من حاضرم ۸ تا دندون عقل داشته باشم ولی اون مشکله رو نداشته باشم ، خداروشکر کن تو اولین فرصت هم برو بکششون بقیه دندونات رو خراب نکنه

بببین این روزی ۶ باز سجده شکر میخواد . از بس گرونه کشیدنش

😂😂😂😂عزیزم این مشکلی که من دارم ده ها برابر برای درست کردنش هزینش بیشتر   دردناک تر و زمانبر تره .

با وجودی که دندونام هیچ تعریفی نداره و تازه یه مشکلم دارم، اسمش فکر کنم هیپودنشیا یه همچین چیزی نمید ...

خواهرم  که 4 تاشو کشیده گاهی بهش میگم همون یه ذره عقلی هم که داشتی پرید راحت شدی 🤣🤣🤣

ناگفته نماند خودمم همین کارو کردم منتها با جراحی جوری که به غلط کردن افتادم هرسری 🥲

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭