2777
2789
عنوان

وای دندونم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 17 پست

یه چند روزی هر هشت ساعت آموکسی سیلین بخور بعدم برو بکش که بدتر نشی خدایی نکرده 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

خواهرم که 4 تاشو کشیده گاهی بهش میگم همون یه ذره عقلی هم که داشتی پرید راحت شدی 🤣🤣🤣ناگفته نماند ...

من دو تا از دندونای شیریم که زیرش دندون دائمی نداشتم به استخون فکم جوش خورده بود یکیش پوسید راحت کشیدمش اون یکی رو با جراحی جونم دراومد 

تازه تو سن کم کشیدم به من گفتن اگه نکشیش ممکنه فکت خراب بشه و فکتو بکشه پایین (نمیدونم دقیقا یه همچین چیزی گفت) و با وجودی که کشیدم این اتفاقم افتاد😐الان فک من به جراحی نیاز داره ارتفاعش کم شده ، خدایا شکرت که مشکلات مثل دستمال کاغذی این یکیو خوب میکنم اون یکی میزنه بیرون

لایک دوست دارم😂سابسکرایب و زنگوله یادتون نره. یوهاهاها🗿                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو تا از دندونای شیریم که زیرش دندون دائمی نداشتم به استخون فکم جوش خورده بود یکیش پوسید راحت کشی ...

انشاالله که بهتر بشی عزیزم ❤️ مشکل برای همه هست حالا یکی بیشتر یکی کمتر 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭