2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم ولی باور کن حرف همیشه هس اخه برا چی بازیت بده وقتی این همه هم دیگر رو میخواین

حرف مسخره ای که میزنن البته یکی از خواهرم این حرفارو نیزنا میره رو مخم .فکرا قدیمی داره احساس میکنه چون دوستیم خرابیم و فلان

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
عزیزم نمیدونین مدت نگهبانی چند ساعته؟

ن والا

اخه این کارش دفتریه

نگهبانی خدا رو شکر خیلییی کم میره بخاطر همین یادم رفته

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
حرف مسخره ای که میزنن البته یکی از خواهرم این حرفارو نیزنا میره رو مخم .فکرا قدیمی داره احساس میکنه ...

شرایط عقد رو ندارین؟

حرف مسخره ای که میزنن البته یکی از خواهرم این حرفارو نیزنا میره رو مخم .فکرا قدیمی داره احساس میکنه ...

گوش نده خودتو ناراحت نکن

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
شرایط عقد رو ندارین؟

نه اصلا اصلا .پولی نداریم .بخدا عقدم کنیم ارزوهامون به باد میره من اگه دوتا النگو کمتر برام بخره همین خواهر میخواد بگه 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
گوش نده خودتو ناراحت نکن

گوش نمیدم اما بر ی نفر که طرفش سربازه چیزی نداره این حرفو بزنی دلش جریحه دار میشه .

نه اصلا اصلا .پولی نداریم .بخدا عقدم کنیم ارزوهامون به باد میره من اگه دوتا النگو کمتر برام بخره همی ...

الهی

اگه بتونی خودتو ب بیخیالی بزنی خیلی خوبه

اخه در هر صورت حرف هس چ ازدواج کنی چ نکنی