2777
2789
اینم تا بتونه زنگ میزنه ولی امروز نزد دق کردم براش.

اصلا نگران نباش هیچی نشده حتما کار زیاد داشتن ک نتونسته زنگ بزنه

فردا حتما زنگ میزنه

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بهم برسین و تنش سالم باشه.اینم تقریبا ۱۶پاسفند اموزشیش تموم میشه.ولی میترسم بعدشم نیفته شهر ...

خیلی زود میگذره سعی کن خودتو سرگرم کنی غصه نخوری

وقتی زنگ میزنه سعی کن بهش انرژی خوب بدی

اصلا نگران نباش هیچی نشده حتما کار زیاد داشتن ک نتونسته زنگ بزنه فردا حتما زنگ میزنه

ممنون ماهگلیییی .چه خوبه منو و تو شبیه همیم..عشقت حالش خوبه؟اذیت نیست؟

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
اصلا نگران نباش هیچی نشده حتما کار زیاد داشتن ک نتونسته زنگ بزنه فردا حتما زنگ میزنه

ماه گلی جونم یادته اونروز باهات دردودل کردم :(حرفو حدیث تمامی نداره خستم کردن از بس گفتن فلانی بازیت میده 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

میدونین چرا زود ناراحت میشم اگه زنگ نزنه؟لوس نیستم.ولی دو هفته پیش چند روز زنگ نزد خبر نداشتم بهم نگف مریض شده بود.اینه نگرانش میشم

ممنون ماهگلیییی .چه خوبه منو و تو شبیه همیم..عشقت حالش خوبه؟اذیت نیست؟

ن خدا رو شکر حالش عالیه

اذیتشون یکم میکنن ولی میگذره

منم اوایل مثل تو خیلی بی تابی میکردم زنگ نمیزد گریه میکردم ولی واقعا جو اونجا جوریه ک نمیشه توقع داشت ک هی زنگ بزنن ولی خدا رو شکر الان شرایط خیلی عالیه.

ماه گلی جونم یادته اونروز باهات دردودل کردم :(حرفو حدیث تمامی نداره خستم کردن از بس گفتن فلانی بازیت ...

اره عزیزم ولی باور کن حرف همیشه هس

اخه برا چی بازیت بده وقتی این همه هم دیگر رو میخواین

ن خدا رو شکر حالش عالیه اذیتشون یکم میکنن ولی میگذره منم اوایل مثل تو خیلی بی تابی میکردم زنگ نمیز ...

اره زنگ میزنه سعی میکنم خودمو ناراحت نشون ندم

ن خدا رو شکر حالش عالیه اذیتشون یکم میکنن ولی میگذره منم اوایل مثل تو خیلی بی تابی میکردم زنگ نمیز ...

خدا روشکر..خدا خودش نگه دارشون باشه.کدوم شهرن؟

میدونین چرا زود ناراحت میشم اگه زنگ نزنه؟لوس نیستم.ولی دو هفته پیش چند روز زنگ نزد خبر نداشتم بهم نگ ...

خوبیه سربازی اینه ک وقتی میرن واقعا مرد میشن

وابستگیشونم ب خانوادشون کمتر میشه خیلی این خیلی خوبه ک استقلال پیدا میکنن