2777
2789
عنوان

از خاطرات خنده دارتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
😂😂

مرده بیچاره هم خودش خجالت میکشید😂 یه بارم کیف و کتم چرم بود صندلی های ماشین اینم چرم بود یعنی نمیتونستم تکون بخورم هر دفعه یه صدای جدیدی میداد😂😂🤦🏻‍♀️

حدتو تا جایی بدون که نخوام بگم به تو چه. تا اطلاع ثانوی چون حوصله ی بحث ندارم در تمام موارد حق با شماست.                                       

من فصل انگور بود داشتن شیرهددرست میکردن اب انگو خوردیم بعد رفتیم بیرون 😂

چشمتون روز بد نبینه من وسط شهر یهو دلپیچه گرفتم انقدر بد بود داشتم میپوکیدم فقط میدوییدم دنبال یک کور سوی امید😅

چند جا رفتم دستشویی گیرم نیومد هوام داشت تاریک میشد رفتم تو یه پارک از دور چراغ های دستشویی دیدم انگار که دنیارو دادن بهم وای بال دراوردم به سوی دستشویی پرواز کردم 😁

اصا نفهمیدم چجوری پریدم تو و کارم کردم اومدم بیرون دستام بشورم دیدم یه مرده داره تو روشویی دست میشوره 😂

منم پرووووووو گفتم چقد ادما مریض زیاد شدن برا جی اومده دستشویی زنونه اخه هیجی دیگه فکرم بدون تفکر و بیشتر به زبون اوردم چند تا تیکه ابدار بهش انداختم 😁

اخرشم برگشتم گفتم وقتی کورین‌نمیتونین تابلو هارو بخونین تنها نیاین تو جامعه و....

اومدم صحنه رو پر افتخار ترک‌کنم 

دیدم در یکی دیگه از دستشویی ها باز شد یه اقای هرکول ده تنی با یه من ریش اومد بیرون پشت بند اونم یکی دیگه از یه دستشویی دیگه  😑

هیجی مرد اولیه یجور نگام کرد یعنی خوردی هستش تف کن🥺

بعد تازه فهمیدم این دستگاه گوارش  رو چشمم تاثیر میزاره😁😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یه بارم تو جمع برادر شوهرم پرسید احسان چی شده 

منم داشتم یه مقاله راجب روش های جلو گیری میخوندم 😁😂

هیچی دیگه میخواستم بگم تاندومش پاره شده یهو نفهمیدم چی شد گفتم‌کاندومش پاره شده اونا یه ساعت خندیدن تازه من از حالت کما در اومدم و فهمیدم چی گفتم اب شدم رفتم تو زمین 🥺🥺🥺🥺