2777
2789
عنوان

از خاطرات خنده دارتون بگین

162 بازدید | 23 پست

اول مال خودمو تعریف کنم الان یادم افتاد😂😂

ی شب ک روستا بودیم بهم گفتن برو از خونه همسایه یخ بیار بعد اون وقتا راه بین کوچه ها ک یکم حالت شیب و سرازیری هم داشتن خاکی بود و همسایه ها گونی سفید رو پر از خاک کرده بودن و حالت پله مانند با فاصله از هم گذاشته بودن خدایی هوا تاریک بود و او منطقه هم کم نور بود همین جوری ک داشتم گونی سفیدا رو رد میکردم یه لحظه پام روی ی چیز نرمی افتاد ک با سرعت از زیر پام در رفت و شروع کرد سر و صدا کردن 🤣بچه ها پام رو  روشکم ی خر سفید گذاشته بودم ک اون وسطای گونی سفیدا دراز کشیده بود از اون عر عر از من جیغ و داد و فرار🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار شب یلدا بود داشتیم فا لمی گرفتیم بعد خالم که شوهرش فوت کرده زیر لب نیت کرد و خواست دیوان حافظو باز کنه که داداشم گفت : حافظ دیگه به رحمت خدا رفته شوهر در توانش نیست خالم دستپاچه شد گفت ارزوی سلامتی کردم بعد داداشم گفت اونم باید بری دکتر

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

وای یه سرویس آقا داشتم روکش صندلی های ماشینش چرم بود مینشستم صدا گ#وز  میداد😂😂البته خب صبح بود من خوابم میومد مهم نبود برام

لایک دوست دارم😂سابسکرایب و زنگوله یادتون نره. یوهاهاها🗿                           

بچگیام ب مامانم میگفتم خواهرم از کجا اومده میگفت از تو شکمم با استفراغ بیرون اومده حالا هر بار مادرم استفراغ میکرد من منتظر ی خواهر و برادر جدید بودم از دهن مادرم بیاد بیرون😂🤪🤭

یه بار رفته بودیم عروسی ظرف غذا از دستم افتاد ریخت اون قسمتی که قرار بود عروس برقصه . یه دفعه که افتاد همه نگاه برگشت سمت من😂😂😂منو میگی؟ مرده بودم از خجالت

لایک دوست دارم😂سابسکرایب و زنگوله یادتون نره. یوهاهاها🗿