2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235148 بازدید | 1259 پست
من تا این حد نیستم یبار اینجوری شدم رفتم سونو واژینال دراز کشیدم دکتر گف دستاتو مشت کن بزار زیر باس ...

😅😅😅😅

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم سازمان آب پیش مدیر.نمیدونم چرا عینک آفتابی برنداشتم.خواستم چیزی یادداشت کنم.دست تو کیفم کردم خو ...

وای خدا خفت نکنه😅😅😅تو کیف منم همیشه پر رژ و رژ مدادیه تا در و کیفم باز میکنم اینا میریزن بیرون

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تو مراسم ختم یکی از آشناها بودم موقع خداحافظی توی حیاط یه آقایی از فامیلای دور بودن که سالها ندیده ب ...

نمیدونم ولی بنظر من حرکت مرده زشت بوده وقتی یکی دستش و میاره جلو تا باهات دست بده زشته دستشو رد کنی

مگر اینکه خیلییییی مومن و مذهبی باشه

یه بارم رفته بودم برای گوشیم قاب بگیرم. گوشی رو دادم به پسره همینطور که داشت قاب مینداختم روش، کیفمو ...

وای خداااااا .یعنی مردم ازخنده.خدا رحمت کنه امواتت از ته دلم خندیدم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

واااای پسرمو ختنه کرده بودیم ۶ ماهش بود من فک کردم عفونت کردع جای زخمش زنگ زدم به مامانم ییاد خونه م ...

وای شوخی میکنی...واااای چه بد.من بودم تا یه مدت نگاه بابام نمیکردم🙈🤣

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من یه کار وحشتناکی که کردمدوسال پیش بچه ها راهی مدرسه کردم از مغازه برا بچه ها کیک و شیر اینا گرفتم ...

وااای😅😅😅 طعم دارچین 😅😅

فک نمیکنم کسی بیشتر از من سوتی داده باشع امروز داشتم از جلو ماشینا که چراع سبز بود رد میشدم یهو دیدم ...

😅😅😅😅😅

یبارم دوران دانشجویی با دوستم رفتیم تو سوپر مارکت ، دوستم اومد بگه آقا پنیر دارین، یهو گفت آقا پرین دارین 

یدفعه دوستم نشست کف مغازه ایقد خندید که چی بگم 

من خندم دوستم کف مغازه خنده دوتا صاحب مغازه دیگ بدتر از ما