2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235161 بازدید | 1259 پست
حالامن همسرم توخاستگاری یکم ازخودش وخصوصیات اخلاقیش توضیح دادبعدبه من گفت شماهم ازاخلاقتون بگین من چ ...

😂😂😂😂😂😂🤣

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار تا نصف راه مدرسه رو رفتم  بعدش نگام افتاد به پاهام دیدم با دمپاییم😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

یبار من رفتم برای معاینه زنان همینطور داشتم از ماما سوال می‌پرسیدم و روسریم را درآوردم داشتم دکمه مانتوم باز میکردم گفت عزیزم احتیاج نیست🤣🤣🤣وای مردم یعنی اگه نمی‌گفت لخت میشدم اصلا حواسم نبود

فک نمیکنم کسی بیشتر از من سوتی داده باشع 

امروز داشتم از جلو ماشینا که چراع سبز بود رد میشدم یهو دیدم یکی از ماشینا ترمز کرد ، با یه نیش باز ازش تشکر کردم ، یهو چراعو نگاه کردم دیدم قرمز شده برا اون وایساده 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
منم یبار رفتم دکتر دکتر گفت دراز بکش رو شکم دراز کشیدم حالا دردمم شکمم بود میخواست دست بزنه.بعد گفت ...

بازم تصور کردم 🤣🤣🤣

واکنش دکتر رو دوست دارم بدونم 

از خنده پخش زمین شد مگه نه ؟ 🤣🤣🤣

تصور کن با گردن برگشته خیره به سقف 🤣

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

خیلی عالـــــی بود❤ بعد از مدتها کلی خندیدم😂😂

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

عزیزم حول درسته، هول ی معنی دیگه میده🤣🤣🤣🤣دیدی بازم سوتی دادی😂😂

درست گفته 

حول به معنی پیرامون هست

هول یعنی ترس و وحشت

هَوَل هم ک ی چیز دیگه است

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یبار تا نصف راه مدرسه رو رفتم بعدش نگام افتاد به پاهام دیدم با دمپاییم😂

داداشم یبار بچگی با دمپای لنگه به لنگه رفته بود مدرسه، با30 سال چند وقت پیش همین حرکت رو انجام داد متوجه نشد تا زنگ زدیم بهش گفتیم🤣🤣🤣🤣

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

پارسال با شوهرم و بچه هام رفتیم  لوازم التحریر بخریم هرچی می‌خواستیم خریدیم ،فروشنده آقا بود گفت چیز دیگه ای نمیخواید یهو گفتم چرا یادم اومد یه خودکار سیاه یه مشکی هم بیارید ،دیدم آقاهه داره میخنده پسرم گفت مامان دوتاش یکیه شوهرم و بچه ها غش کردن از خنده الانم شده سوژه 

داداشم یبار بچگی با دمپای لنگه به لنگه رفته بود مدرسه، با30 سال چند وقت پیش همین حرکت رو انجام داد م ...

😂😂😂😂

داداشم یبار بچگی با دمپای لنگه به لنگه رفته بود مدرسه، با30 سال چند وقت پیش همین حرکت رو انجام داد م ...

وای منم چند وقت پیش رفتیم با شوهرم چند جا خرید بعد رفتیم خونه مامانم .موقع برگشت یه لنگه کفشم رو پوشیدم دنبال اون یکی گشتم نبود یه لنگه از کفش دیگه ام بود کلا لنگه به لنگه پوشیده بودم متوجه ام نشدم