2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235151 بازدید | 1259 پست

یه بار ازاینترنت یه درمان طب سنتی پیداکردم رفتم عطاری داروهاشوبگیرم به فروشنده گفتم تخم شنبلیله دارین؟گفت نه گفتم تخم گشنیز دارین؟گفت نه

گفتم تخم کتان دارین؟

گفت ما اصلاتخم نداریم

نمیدونستم بخندم یاخجالت بکشم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خالم استاد سوتیه یبار سوار ماشین یودیم دنبال یه خیابون میگشتیم بعد مادرم راننده بود به خالم گفت ...

یاد اون چالشه اینستا پسره برای عابر پیاده ها آهنگ میخونه یکیش ترسید فرار کرده اینقدر خنده دار.

زن داییم پدرش چند سال پیش فوت شده بود من توی ذهنم قاطی کرده بودم فکر میکردم مادرش فوت کرده . یه بار ...

وای خخخ فکر کرده تیکه میندازی یعنی مادرت چه زشته بچه تم رفته مامانت 

تو دوران اشنایی سرماخوردم قرص میخوردم خوابم میبرد بعد شوهرم دم ب دیقه زنگ و پیام حالا ما هنوز تو مرحله اشنایی و رودربایستی بودم اومد گفت کجا بودی گفتم خواب بودم میخواست بنویسه خوابالو کی بود تو نوشت خوابالو کی  معذرت میخوام با کی با یه ر اضافه نوشت تا چن روز ن اون پیام داد ن من 

هنوز ک هنوزه میگه اون روز زمین دهن وا میکرد میرفتم توش