2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235147 بازدید | 1259 پست
من دیروز یه آقایی زمین خورد اینقدر خندیدم که مردم کلا دست خودم نیست جایی که نباید بخندم خیلی میخندم

من این یک مورد رو نمیخندم 

دلم میسوزه😢

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
حامله بودم اولین بار برای باز کردن و تکمیل پرونده رفتم شبکه بهداشتخانومه گفت برو باسکول ''متر ه ...

وای خدا چقدر خندیدم🤣🤣✨خدا رحمت کنه امواتتو.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابام نظامیه بعد وقتایی ماموریت بود  فرماندشون میگفت به سربازا نون‌و این چیزا برامون بخرن یروز یه سربازه نون خریده بود اوورده بود بعد مامانم در خونرو باز کرد سربازه رو ک دید یه جیغ بنفش کشید درو بست  😐😂😂بعدن گفتم چت بود مامان گفت نمیدونم چرا جیغ زدم🤣🤣🤣😭

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
تواتوبوس جمکرا ن یه آقایی شکلات پخش می کرد.شکلاتا توی پلاستیک بود وآقا تعارف کرد زنعمون همینطور که ح ...

😂😂😂😂😂😂😂

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
من رفتم برای پسرم لباس بخرم دستمو گذلشتم رو لباس به فروشنده گفتم آقا بچه چند سالشه؟مرده یکم نگاه کرد ...

باورت میشه دوساعته دارم‌میخندم هی واسه مامانم اینا میخام تعریفش کنم نیمتونم انقد خندیدم

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

منو چی میگی که برای اولین بار رفتم نونوایی خانومه گفت کارت منم کارت ملی دادم خانومه اینجوری بود😐گفت ...

ای وای مردم ازخنده..وای چه صحنه ی بدی...خدا بیامرزه امواتت خندیدیم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه بارم نامزد بودم با نامزدم حسابی دعوام شده بود سر کار بودم اژانس گرفتم برم خونه.دیگه تو تاکسی توی ...

وای دلم درد گرفت ازبس خندیدم😂😭😂

من یه با توی نی نی سایت سوال پرسیدم بعد چند دقیقه خودم ریپلای کردم به خودم جواب دادم 😨

وای عالی بود. بخدا مردم ازخنده. خدابیامرزه امواتت .شادمون کردی