2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235151 بازدید | 1259 پست
وای خدایا🤣🤣مگه مجبور بودی خواهرمن🤣🤣

عادتم بود مثلا صدای حباب و این چیزها در می‌آوردم یهو حرکت اشتباه زدم بوم خیلی شبیه بود اصلا هر کاری کردم نتونستم باز دربیارم خودمو ثابت کنم با خودش گفته چه آدمیه انقدر حرف زدم وا داد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای من بگم چکار کردم تا ببینی سلطان سوتی منم بقیه آدامو درمیان

رفتم بانک برای درخواست وام رفتم پیش رییس عید چون باردار بودم رییس گفت بشین من نشستم آبدارچی اومد بهش گفت قهوه بیارم یا چایی من سرم توگوشی بود گفتم ممنون من اهل قهوه نیستم چایی هم تازه خورده یکم آب بهم بدین سرم آوردن بالا همه داشتن بهم میخندیدن من دیگه اون بانک نرفتم

منم یه سوتی وحشتناک دادم امروزلیست خریدی که واسه بابام تو واتس اپ فرستاده بودموحواسم نبوده استوری کر ...

من تو کانتکتها  از این استوری ها دیدمم وای خدایا    

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من ی بار از اتوبوس پیاده شدم کارت ملیمو جای کارت اتوبوس هی میگرفتم جلو کارتخان اتوبوس میدیدم نمیزنه ...

من هزاااااار بار کارت مترو رو دادم فروشنده

یکیشون میگفت از کی تا حالا با کارت مترو حساب میکنن😪

خواهر شوهرم تلفن خونشون زنگ خورده بود برداشته بود دوست شوهرش بود گفته بود فلانی خونس اینم تا خواسته ...

واای      

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من تو کانتکتها از این استوری ها دیدمم وای خدایا

بدبحتی میدونی چیه

فروشندهه واتس اپو داره 

زنگ زد گفت چشم خانوم فلانی حاضر میکنم میفرستم براتون😐

استری واتس اپمو دیده بود😂😂😂

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!