2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235137 بازدید | 1259 پست

رفتم پمپ بنزین کارت سوخت مونده بود داشتم برمیگشتم 

رفتم سوپری کارت و کشیدم داشتم می‌اومدم بیرون که مرده گفت وسایلت و نمیخوای 

منم بخاطر مشغله ی زیادم گیج میزنم

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار من رفتم دکتر خیلی شلوغ بود و خسته شدم ی دارویی هم نوشت هرچی داروخونه می گشتیم پیدا نمی شد جا پ ...

من هراربار پیش اومده یه باربامیکاپ وشینیون دربازکردم تو ماشین 3تا پسرجوون بود شب بود میخواستم بشینم دیدم اینا دهنشون بازمونده براخرید یاداروخونه هم هزاربار سوارماشین یکی دگه شدم

من هر روزم سوتیه رفتم پرینت گرفتم کارت دادم فروشنده پرینت برداشتم تشکر کردم خودم اومدم بیرون 😄 یه اقا از تو مغازه صدام زد خانوم خانوم من برگشتم گفتم وای کارتمو نگرفتم رفتم تو گفتم کارتمو جدا گذاشتم ؟ گفت اره رمزتم نگفتی من پول پرینت رو نکشیدم 😄🫠

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
اره سوتی رو شاخمه خصوصا موقع سلام و خداحافظی مثلا تو خودم میگم دیگه متاهلم دیگه خانومی شدم برا خودم ...

واای این خیلیییی بده من مثلا همیشه بجای مرسی ممنون میگم خواهش میکنم :/

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

من تا این حد نیستم یبار اینجوری شدم رفتم سونو واژینال دراز کشیدم دکتر گف دستاتو مشت کن بزار زیر باس ...

منم بودم هنگ میکردم اخه یعنی چجوری؟ خخخ

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی