2777
2789

عالی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک فرزندی بستگی داره خوبی بدی های خودش داره

شما شغلتون چیه از نظر مالی و توان روحی می تونید تامینش کنید  

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بسته به هر کی داره . نمیشه نسخه واحد داد. من دوست داشتم تک بودم چون از خواهر و برادرم فقط غماشون برا من هست. برا کارهای پدر و مادرم هم فقط برا من هست اونا بعدا برا ارث و میراث هستن

میدونی من الان ب جای تو بودم دلم واقعا ی دخترم میخواست اخه میشه از ی دنیا ی دختر نداشت 🥺🥺 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

به عنوان یه تک فرزند میگم که اصلا خوب نیست

من خیلی تنهام

واقعا هیج کس رو ندارم

تو موقع مریضی مامانم که واقعا اذیت شدم.

مواقع دیگه ام خیلی تنهام

من هیج دوستی ندارم که باهاش وقت بگذرونم و درددل کنم

فامیلا که هرکس زندگی خودشو داره .نهایت گاهی با خاله و دخترخاله هم جمع میشیم دور هم

خانواده شوهزمم که با اینکه خیلی خوبی کردم بهشون اما در نهایت نامردی میکنن در حقم