2777
2789

رفته بودم خونشون نشستم دیدم خواهر نامزدم نیست گفتم کجاست فلانی خانوم

یه هو دیدم یه حوله کوتاه سفید پیچیده دورش تازه از حموم دراومده از اتاق پرید بیرون گفت سلام من اینجام

خیلی حالم گرفته شد احساس کردم جلوی برادرش که نامزدمه جالب نیست درسته خواهر برادرن رابطه ی خوبی هم دارن یک سال از نامزدم کوچیک تر ولی رعایت یه سری حرمت ها خوبه

نمیدونم مغزم بهم ریخت حسم نسبت ب خونشون بد شد چیکار کنم

یک بار هم قبلا دیدم ک

سومين كاربري...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم یه تاپ سفید تنگ یقه هفتی تا ناف بازه از اونا پوشیده معذرت میخوام سینه های بزرگی هم داره😑 من معذب شدم شایدم من تو خانواده بسته بزرگ شدم اینجوریه برام نمیدونم

سومين كاربري...🌱
دیدم یه تاپ سفید تنگ یقه هفتی تا ناف بازه از اونا پوشیده معذرت میخوام سینه های بزرگی هم داره😑 من مع ...

حساسی 

اونا خواهر و برادر هستن 

چرا منفی فکر میکنی؟ 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

خب بیکار بودی بگی فلانی کجاس که بیاد بیرون سلام کنه با همچین صحنه ای مواجه بشی 😂😂😂چیکار داری که کجاست 😂💔

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

حساسی اونا خواهر و برادر هستن چرا منفی فکر میکنی؟

ینی شما جلو برادرت با حوله کوتاه میری میای

حوله تن پوش بود باز یه چیزی

همه جاش معلوم بود خب

سومين كاربري...🌱