2777
2789
عنوان

چیزای چندشی که بیرون دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3638 بازدید | 189 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچشو کنار گوشه ها شلوارشو میکشه پایین جیش کنه

این باز میگی بچس

نرای گنده کنار خیابون میکشن پایین ادم میخواد عقیمشون کنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
امشب ملخالان حس میکنم همش یه چی رو بدنم راه میره

من حشرات کوچیک ببینم کل بدنم میخاره😂😭

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ی خانوم ک..ون بچشو تو ابسردکن شست

بیچاره بچه😑

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بیرون آدم چند...ش ندیدمیه کاربر چن....دش تو سایت دیدم که حرف زدنشم...... اصن خیلی....🤣🤣🤣🤣🤣

اقدس الویه؟😂🤣😭

اکثر حرکت مردا چندشه مثلا با چشماشون میخورنت

این پیرا پسرا رو روسفید کردن بس که هولن