2777
2789
عنوان

شما باشید درخواستشو قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 31 پست
اگر یه مدت باهاش باشم چطور بفهمم علاقش واقعیه ؟

رفتارش و حرفاش مثل هم باشه راحته میفهمی سیاه نمایی نیست 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

خب تو ام تجربه داشتی تو زندگیت همون نامزد سابقت تو اگه فراموش کردی اونم فراموش کرده

نه اون نامزدی اصلا به اصرار خانوادم بود که پسر خوبیه و فلان 

ولی بهمش زدم

کاربری دست دو نفره ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که بله قبل شما علاقه و حس و اینا به اون یکی داشته و عشق بینشون رد و بدل شده

اینو میدونم ولی میگم امکان داره مثلا کامل فراموشش کنه یا هنوز هم به یادش هست 

کاربری دست دو نفره ✨️

نه اصلا نامزدی نکردیم بعد به دلخواه من نبود

اینکارا چیه شماها میکنید؟

والا وقتی گذشته ی همو ادما نمیدونن نمیتونن باهم بسازن 

الانکه هردوتاتون میدونید گذشته رو بخصوص شما که میدونی دوست دختر داشته و تا مرز عقد کردن رفته 

یعنی طرف رو از ته دل دوست داشته که تا اون قسمت جلو رفته دیگه 

حالا به هر دلیلی بهم خورده 

خودتون میدونید ولی این داستان بو دار خواهد شد

اینکارا چیه شماها میکنید؟والا وقتی گذشته ی همو ادما نمیدونن نمیتونن باهم بسازن الانکه هردوتاتون میدو ...

یعنی هر کسی ک قبلا تو زندگیش یه تجربه ناموفق داشته بعد اون دیگه نمیتونه وارد رابطه بشه 

این چ منطقیه آخه 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یعنی هر کسی ک قبلا تو زندگیش یه تجربه ناموفق داشته بعد اون دیگه نمیتونه وارد رابطه بشه این چ منطقیه ...

برای چی درست نمیخونید ؟

علت اینکه نمیتونید چند خط رو درست بخونید و تجزیه و تحلیل کنید و زود جواب میدید چیه؟؟

من کجا نوشتم کسیکه در گذشته کاری کرده نمیتونه وارد رابطه ی درست و خوبی بشه ؟؟دقیقا این حرفی که شما زدی کجای صحبت های منه؟؟؟من گفتم شماها ماجرای همو میدونید و این دردسر میشه در اینده 

زمانی دردسر نمیشه که از گذشته ی هم خبری نداشته باشید 

خیلیا هستن از گذشته ی هم اطلاعی ندارن و فکر میکنن طرف مقابلشون افتاب مهتاب ندیدس ولی به مشکلات زیادی میخورن 

اینجا که دیگه قضیه چیز دیگس خانوم میدونه اقا دوست دخترشو دوست داشته و میخواسته بگیرش 

پس فردا تا دعوا بشه میکوبن تو سر هم همینا رو 

یک مقدار روی درست شنیدن ها فکر کنید و تمرکز کنید و سریع جواب ندید 

همین درست گوش ندادن و درست نشنیدن بزرگترین مشکل کشور ماست برای همین ایرانیا زبون همو اصلا متوجه نمیشن و هرکس حرف خودشو میزنه 

چون بلد نیستن درست گوش دادن رو

برای چی درست نمیخونید ؟علت اینکه نمیتونید چند خط رو درست بخونید و تجزیه و تحلیل کنید و زود جواب میدی ...

من متوجه حرف تون شدم منظور شما رو هم خوب فهمیدم 

قطعا آدما با کسی ک بخوان زندگی کنن گذشته و همه چی شو درمیارن پس لطفا حرف بی ربط نزنید .

خب خیلیا هستن ک زن قبلی همسر شون خبر دارن اونا چطوری زندگی کردن؟؟ حالا ایشون از دوست دختر بنده خدا خبر داره 

اصلا کسی ک بخواد سرکوب بزنه گذشته آدم رو صلاحیت ازدواج نداره 

بعدشم شما از کجا میدونید این خانم و آقا همچین آدم هایی هستن؟؟ از رو زندگی بقیه؟؟اینا رو فهمیدید؟؟ بابا امور انسانی مث امور طبیعی نیستن ک تعمیم شون بدی 😵‍💫😵‍💫

درضمن بهتره  اینقدر کلی راجب مسائل انسانی نظر ندید 

ایرانیا همشون اینطور فلانن

زن و شوهر اینطورن فلانن

بابا بفهمید یه نسخه برا همه جواب نیست

اگه بهش علاقه داری و شرایطش رو می‌پذیری، می‌تونی فکر کنی که دوباره شروع کنی. ولی اگه نه، به راحتی باید ازش رد بشی و بری پی زندگیت. انتخاب با خودت هست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خانوادشون خیلی خوبن حتی خودشم همه ازش تعریف میکنن اما نمیدونم واقعا حسش واقعیه یا نه

بهترین کار اینه یه مدت تحت نظر خانواده ها معاشرت کنید تا ببینید اصلا بهم میاین اخه فقط علاقه که نیست

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

من متوجه حرف تون شدم منظور شما رو هم خوب فهمیدم قطعا آدما با کسی ک بخوان زندگی کنن گذشته و همه چی شو ...

شما هنوزم نفهمیدی من چی گفتم 

اصلا کسی ک بخواد سرکوب بزنه گذشته آدم رو صلاحیت ازدواج نداره !!!!!مهر تایید پای برگه ی ازدواج براشون میزنی که اگر برعکس این اتفاق افتاد بری جواب بدی؟؟

سرکوبم نیست سرکوفت درسته

میری امضا کنی که اینا باهم درگیر نمیشن؟؟اگر شدن شما بجاشون جواب میدی؟!!!!

بعدشم شما از کجا میدونید این خانم و آقا همچین آدم هایی هستن=====از روی قانون احتمالات به همین سادگی 50 درصد احتمال داره بزنن تو سر هم 50 درصد احتمال داره نزنن تو سر هم

ولی اون 50 درصدی که احتمال میره همو ببرن زیر سوال بسیار درصد زیادیه برای یک رابطه ی ازدواج 

درضمن بهتره  اینقدر کلی راجب مسائل انسانی نظر ندید===جزئی جواب دادم کاملا هم توضیح دادم علتش رو 

خب خیلیا هستن ک زن قبلی همسر شون خبر دارن اونا چطوری زندگی کردن===اونا قبلا ازدواج کردن و دوست نبودن برای همین کلا داستانشون فرق داره 

کلینچ مغزی داری شما؟؟یک مشت خزعبلات تحویل من دادی در همین حد نه بیشتر

یعنی تمام حرفات رو سعی کردی یه طوری بیان بکنی که بگی میفهمی ولی نمیفهمی خیالت راحت چون درست گوش نمیدی 

شما هنوزم نفهمیدی من چی گفتم اصلا کسی ک بخواد سرکوب بزنه گذشته آدم رو صلاحیت ازدواج نداره !!!!!مهر ت ...

یه روز یه شاگرد ب استادش میگه استاد راز جوانی و بدن سالم شما چیه؟؟ استاد میگه با نادان بحث نکردم😇 شاگرد میگه اما استاد من فکر میکنم این مربوط ب متابولیسم و رژیم غذایی شماست استاد میگه بله شما درست میگید.

باید بگم بله شما درست میگید🙂

یه روز یه شاگرد ب استادش میگه استاد راز جوانی و بدن سالم شما چیه؟؟ استاد میگه با نادان بحث نکردم😇 ش ...

جالب بود تا حالا نشنیده بودم 

این خیلی خوبه که در اوج اینکه متوجه نمیشی یکسری از صحبت ها رو ولی یک مقدار مطالعه در مورد استاد و شاگرد داری 

افرین این خیلی بهت کمک میکنه و بهترین روش رو انتخاب کردی از نظر فلسفی 

اینکه خودت جوابی نداشتی بدی و تونستی یک استاد و شاگرد رو پیدا کنی و از بین صحبتهاشون واژه ی نادان رو پیدا کنی و به من بچسبونی خیلی خوب بود