2777
2789

اصلا تو شکم پسرم ترسیده بود منم ترسیدم ولی از جام بلند نشدم 

ی جعبه دستمال مخصوص دارم چون حساسیت شدید دارم همیشه باید کنارم باشه

حالا دیدم دستمال ها با جعبش نیس از بعد اینکه پسرم برگشت در حالیکه همیشه باید کنار دستم باشه حتی چند بار استفادش کردم یکم پیش یهو دیدم نیس 

بعد الان پاشدم گشتم دیدم طبق معمول همیشه دستمال با جعبش افتاده جلو حموم در حالیکه من فقط چشمم خورد دیدم اونجاس اصلا اونجا نرفته بودم 

دیگه خسته شدم 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بلند نشدی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

جن برده اونجا؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چرا بلند نشدی

چون شوهرم بردش دسشویی اومد بغلم خوابید من باردارم شدید سنگین شدم وقتی بلند میشم درد دارم تو لگن و کمر 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

جن برده اونجا؟

حرفی ندارم واقعا انقد اینجا بلا سرم اومده حاشا کردم گفتم توهم زدم دیگ خسته شدم 

چرا همش منو پسرم توهم می‌زنیم آخه تا کجا توهم من اصلا ب روی پسرم نمیارم پسرم ولی بهم میگه

چرا جیغ کشیده بود

اصلا نگفت فقط میگف مامان رفته بود دسشویی برگشته بود با گریه گوشیش هم پرت کرده رو زمین هر چی پرسیدم چیزی نگفت شوهرم بردش دسشویی بعدم بهش آب داد اومد بغلم خوابید

اصلا نگفت فقط میگف مامان رفته بود دسشویی برگشته بود با گریه گوشیش هم پرت کرده رو زمین هر چی پرسیدم چ ...

حتما یه جن شکل شما دستمال و برداشت برد دستشویی پسرت دیدش

هر چی پرسیدم تو بغلم خوابش برد گفت میگم ولی خوابش برد

نترس 

شروع کن آیه الکرسی بخون بخواب بعد فردا صبح پاشو ازش بپرس ببین چی شده 

بعدش هرروز سوره بقره بذار که تلاوت بشه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً