2777
2789

آنگاه که غرور کسی را له میکنی،

آنگاه که بنده ای را نادیده ای انگاری،

آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران میکنی،

آنگاه که شمع امید کسی را خاموش میکنی،

آنگاه که حتی گوشت را می بندی تا صدای خرد شدن غرورش را نشنوی!

آنگاه که خدا را می بینی و بنده ی خدا را نادیده می گیری،

عاقبت دل شکستن، می خواهم بدانم، دستانت را بسوی کدام آسمان دراز میکنی تا برای خوشبختی خودت دعا کنی؟!!

سهراب سپهری

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

سلام کاکتوس جان میشه شخصی جواب بدی؟🥹خودت گفتی اسمت بگو برات بگم بقیه اش

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

سلام کاکتوس جان میشه شخصی جواب بدی؟🥹خودت گفتی اسمت بگو برات بگم بقیه اش

یادم نبس اگ بهت قول دادم فردا یه چک میکنم

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نبس اگ بهت قول دادم فردا یه چک میکنم

الان دوباره بهت پیام میدم پیامم بیاد بالا 

آره خودت گفتی اسمت بگو

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

گلم میشه حوابم بدی خدا خیرتون بده 

خیلی آشفته هستم 

برات آیه الکرسی خوندم 

گلم من اسمم فاطمه هست 

میخام بدونم چرا رفتار همسرم ی جوری هست آیا ب من وفادار هست ؟چون خیلی دروغ میگه و پنهان کاری .

نظرت وحست مربوط ب خانواده همسرم چیه؟

چکار کنم ی بچه هم داریم .

ایندم چطوری هست خیلی آشفته هستم .

ب سمت معلمی برم یا ن؟؟؟

خدا خیرت بده خیلی استرسی هستم جوابمو بدی خدا بهت گنج ها دنیا رو بده 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
گلم میشه حوابم بدی خدا خیرتون بده خیلی آشفته هستم برات آیه الکرسی خوندم گلم من اسمم فاطمه هست میخام ...

سوالاتتونزیاده 

نمیدونم چی بگم 

انشالله خدا کمکت کنه

سوالاتتونزیاده نمیدونم چی بگم انشالله خدا کمکت کنه

خواهش میکنم حداقل چند تا رو جواب بده خیلی حالم بده اسمم فاطمه هست 

برات زیارت عاشورا میخونم 

من میخام بدونم چرا زندگیم اینجوریه .

چی از همسرم در مورد زندگیم خس می‌کنی همسرم وفادار است ؟؟؟ چرا رفتارش اینجوریه 

خانواده همسرم چی حس می‌کنی در مورد زندگیمون 

اصلا آینده داره این زندگی آخه ی بچه کوچک دارم 

گلم من از خدا همش ی نشونه میخام 

خیلی آشفتگی دارم شاید باورت نشه ولی خیلی حالم بده 

ممنون میشم بزرگواری کنی ایندفعه و جواب بدی خدا خیرت بده 

اگه پول دستم بیاد حتما برات ده هزار صدقه هم می‌زارم اسمت رو بکو حتما برات صدقه هم می‌زارم .

فقط ب سوالانم جواب بده 

سلام عزیزم 

من یه سوالی دارم ولی نمیتونم ازتون اینجا بپرسم میشه لطفا درخواستمو قبول کنید بعدم لغو بزنین فقط در حدی که سوالمو بگم ❤️😍🌹

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱