امروز یکی از دوستام قصه زندگی همسایشون گفت خیلی حالم خراب شد دوست دارم کمک ش کنم اما نمیدونم چجوری ؟
گفت دختر نوجوان که مادرش از ۴ سالگی رهاش کرده و رفته ودخت با پدر که دچار اعتیاد هم هست زندگی میکنه دختره میگه پدرم به بدنم یجوری نگاه میکنه شبها میترسم بخوابم و....
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کنم موضوع فراتر از نگاه کردن باشه چون اصلا دوست نداشته بره خونه و میخواسته بمونه خونه همسایه
پس فقط ۱۲۳
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
همون براش چیکار میکنن بدتر نشه باباش روش باز بشه یا اجازه نده ببرن بهزیستی و..
نه بدتر نمیشهه. یعنی واقعا عمه ای خاله ای؟ هیشکی؟
معلمش زنگ زده به مادرش که بعش کمک کنه اونم گفته من نه پولشو دارم نه شرایطش چون ازدواج مجدد کرده و .. ...
هووففف..