2777
2789

امروز یکی از دوستام قصه زندگی همسایشون گفت خیلی حالم خراب شد دوست دارم کمک ش کنم اما نمیدونم چجوری ؟

گفت دختر نوجوان که مادرش از ۴ سالگی رهاش کرده و رفته ودخت با  پدر که دچار اعتیاد هم هست زندگی میکنه دختره میگه پدرم به بدنم یجوری نگاه میکنه شبها میترسم بخوابم و....

فقط باید برای اتاقش کلیدد مجزاا تهیه کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم موضوع فراتر از نگاه کردن باشه چون اصلا دوست نداشته بره خونه و میخواسته بمونه خونه همسایه

پس فقط ۱۲۳

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اورژانس اجتماعی زنگ بزن اونا میان دنبالش و میبرنش یه جای امن

چقدر شبیه زندگی منه😢

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

همون براش چیکار میکنن بدتر نشه باباش روش باز بشه یا اجازه نده ببرن بهزیستی و..

نه بدتر نمیشهه. یعنی واقعا عمه ای خاله ای؟ هیشکی؟ 

نه بدتر نمیشهه. یعنی واقعا عمه ای خاله ای؟ هیشکی؟

معلمش زنگ زده به مادرش که بعش کمک کنه اونم گفته من نه پولشو دارم نه شرایطش چون ازدواج مجدد کرده و ...

اقوام دیگه هم بخاطر منفور بودن پدر تردشون کردن

معلمش زنگ زده به مادرش که بعش کمک کنه اونم گفته من نه پولشو دارم نه شرایطش چون ازدواج مجدد کرده و .. ...

هووففف..